Woho, glad tjej här! I går lyckades jag ta "testbilder" på Simon där han faktiskt inte täcker för sitt perfekta ansikte. Extra roligt är det eftersom han har på sig sin nya piké som jag köpte till honom från Rockdenim.com. Visst passar han bra i den? Collegejackan som jag har på mig köpte jag också till honom men den planerar såklart jag att använda då och då. Sjukt mysig ju!

 
Medan jag var missnöjd med förra månadens glossy känner jag mig supernöjd med månadens Glossybox som är något alldeles extra. För det första är boxen den snyggaste någonsin och för det andra är alla produkter något som kommer ge lite extra "sparkle" i min vardag.
 
Det är den välkända Art Directorn Therese Sennerholt som tagit fram denna unika boxdesign. Visst vore det roligt med fler såna här kreativa glossysamarbeten? Denna box vill jag ännu mer spara och göra något kul med. Om man inte har saker i den så kan man ju alltid hänga upp locket som en tavla.


I min box fick jag volymsprayen Sebastian Professional Volupt spray (290 kr/150 ml), Pierre René Sweet berry gloss (40 kr/7 ml) - ett återfuktande lipgloss med härlig frukt- och bärsmak, Figs & Rouge 100% Pure & natural tinted lip balm (89 kr/12,5 ml) - ett ekologisk lätt färgat läppbalsam som återfuktar och ger näring, Hotmakeup Liquid eyeliner (49 kr/st) - en vattenfast flytande eyeliner som kan användas som eyeliner, ögonskugga eller för att få färg på fransarna och, till min stora glädje, ögonfransböjaren Emite make up Professional eye lash curler (200 kr/st).
 
 
Jag som nästan alltid köper Perplex ögonfransböjare eller en ögonfransböjare från H&M tycker att det ska bli superkul att prova en lite lyxigare variant.
 
 
Något annat som jag ser speciellt fram emot att prova är detta übersöta läppbalsam. Man kan ju inte annat än älska den söta och somriga förpackningen.
 
Ni glossies därute, blev ni nöjda med er box?
 
P.S Till alla ni som funderar på att prova Glossybox så säger jag GO FOR IT! Det kostar som en utemiddag men är så mycket roligare pengar att spendera. Det bästa är att det är en så rolig överraskning och något att längta till varje månad. Bara det är värt allt. Klicka här för att läsa mer!
 
 
Haha känner mig som en liten klängapa i dag när jag min älskling äntligen är här igen. Vi har tagit en shoppingvända på stan i dag, käkat grillade hamburgare i trädgården med familjen och nu tänkte vi ta en cykeltur genom Umeå för att hälsa på några kompisar. Mysigt värre! :)
 
Ha en härlig kväll! Puss och kram