Här är sommarens mest hårresande tävling! I samarbete med Sebastian Professional tävlar jag ut 3 hårkit med produkter. Varje kit innehåller Shine define hair spray, stylingprodukten Potion 9 lite, Volupt conditioner och Volupt shampoo. Denna gång har du alltså extra stor chans att kamma hem vinsten då jag tävlar ut hela 3 kit!
 
SÅ TÄVLAR DU:
Dela med dig av ditt bästa hårtips i en kommentar.
 
För pluspoäng:
 
Tävlingen avslutas 16 juli klockan 23.59.

P.S Vinnaren av ett lyxigt badplagg från Phax Swimwear är Carro, grattis!
benedit

jag är med! :) har redan gjort pluspoängssakerna för länge sedan hihi :D mitt bästa hårtips är helt klart arganolja! Lägg i lite i topparna efter du har duschat och håret blir silkeslent och luktar dessutom sjukt gott. har gjort det dessa dagarna när jag har vart och badat varje dag, och det får helt klart håret att må bättre! :)

Louise

Har redan gjort plus poängen ;) men mitt bästa tips är håroljor!
Jag vill ha vågigt och lite rufsigt hår och har dessutom torrt och slitet hår men håroljor hjälper än att fixa frisyren och återfukta.

Jag behöver bara fläta med lite hårolja i och poff så har jag fint vågit. Behöver inte ens locka och det sparar massa på hårets kvalité och sparar tid !

Elga Holm

Mitt bästa tips är att växla mellan hårschampon. Håret vänjer sig helt enkelt vid ett visst preparat och svarar inte lika bra mot det efter ett tag. Lura håret och ta ett annat preparat emellan och gå sedan tillbaka till favoriten igen, och vips är reslutatet lika bra som det var tidigare. Jag gillar och följer Adara.

Kicki Kronborg


När du är sådär supernöjd med din frisyr: försegla nysprayad hårspray med kall luft från hårfönen. Det håller länge om man gör så.
För en bad hair-day så är bästa bästa-tipset en fin hat och en fläta som ringar ut under!

Kram
kicki Kronborg

annica la sundström

gillar på fb
Hårolja innan hårtvätt-hårolja i fuktigt hår eller i torrt
hårolja är mitt allra bästa knep , av valfri sort :)

POOS

Jag är såklart med och följe dig på bloglovin sedan förra veckan!

Mina bästa hårtips:
- schamponera endast hårbotten först, skölj och gör sedan samma sak och skölj igen.
- Ta balsam i håret men inte i hårbotten, då håret gärna blir fett då.
- Skölj ur håret och använd en hårimpackning endast den tiden som står avsatt på förpackningen.
- Skölj igen och handdukstorka håret försiktigt.
- Ha sedan i hårolja i håret (ej hårbotten) när håret fortfarande är blött.
- Låt håret självtorka i en tofs (med en snodd utan metallspänne) och när håret är torrt så använder man en omgång med hårolja igen.

Absolut det bästa för håret!

Emma Ek Granström

Jag gjort pluspoängen för lääänge sedan!
Alla tipsar ju alltid om balsam-metoden för att den ska vara så himla bra för håret. Men fuck it! Håret blir ju flottigare än en stekpanna man nyss stekt bacon i!!
Mitt bästa tips är att BARA schampoonera håtbotten, och sen ta balsam. Då slipper man torka ut hårtopparna och man slipper ha baconflottigt hår. Helt super ju! ;)

Heidi Larsson

Hej! Åh jag är med och tävlar - mitt hår skulle verkligen behöva lite kärlek!

Mitt bästa tips är att man alltid ska borsta håret med en svinborste! Då får du med de oljor som hårbotten producerar ut på hårstrået och det blir som ett skydd.Smart va! =)

Jag gillar dig redan överallt! =)

Kram

Michaela L

Vet inte hur många gånger jag tävlat hos dig nu men man ska aldrig ge upp, gillar dig på båda ställena sedan länge såklart :)

Mitt bästa hårtips är att alltid ha torrschampo hemma, sliter inte på håret, luktar fräscht och fixar håret på några sekunder :)

Juliaa

hur var den!?:D

Karin

Jag vill vara med! Jag följer dig på fb också :))
Mitt bästa hår tips är väldigt enkelt. När man borstar ut håret så börja borsta ut topparna. Sedan borstar du längre och längre upp tills du kommer upp till hår botten fast borsta så lite i hårbotten du kan! Eftersom håret har en förmåga att bli fett lättare om man borstar mycket i hår botten! Börja bara inte tuppera håret nu utan borsta ut håret som vanligt fast bara så långt ner på håret du kan! :D
Detta gör det lättare och mindre smärtsamt att borsta ut håret och det sliter inte alls lika mycket :))

Ojj vad långt det blev men hoppas du förstår! ((:

Anja Håkanson

Mitt bästa tips är att använda bra produkter (inte typ ICA's egna, sorry ICA!), och att inte tvätta håret FÖR ofta. Då blir det bara slitet och fett mycket lättare, och det blir mycket mer svårtskött. Hårolja är också helt grymt! :)
Gillar och följer sen länge!

anjahakanson@hotmail.com

Angelica

Pluspoängen gillar/följer jag sen länge ;) Men mitt bästa hårtips är att inte tvätta håret för ofta, duscha håret 1-2 gånger i veckan (om du inte vart jätte svettig eller så...) och när du duschar använd bra produkter, använd pytte lite shampo i två omgångar, den första för att tvätta och den andra för då sker shampot sin effekt, använd sedan bra balsam eller allra helst en inpackning! Tvätta inte för varmt och skölj alltid med kallt vatten. När du kommer ut ur duschen ta i hårolja och låt det självtorka! :) Mitt bästa "hår-tvätt tips". ;) Hoppas verkligen jag vinner för älskar olika hårprodukter och att ta hand om mitt hår <3

Carina Gerdin

Jag är med :) Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin). Mitt bästa hårvårds-tips är att ha bra produkter, skydda håret/huvudet mot allt för stark sol (mitt slits i alla fall ), använd alltid balsam- ett måste för mig, var försiktig med fön, plattång etc & låt håret få vila emellanåt....

Anonym

Klart jag vill va med :-)
Följer dig på både bl och fb Pernilla Wamsjö
Mitt bästa tips. Inpackning istället för balsam sommartid likaså kan inpackningen verka i håret en dag på stranden ♥

Joy malou Schubert

Mitt bästa hårtips är att endast tvätta håret en gång i veckan och fläta det varje gång man ska sova. När man duschar varje dag så kan man ju bara undvika håret men tvätta kroppen. Under de dagar man inte tvättar det kan man använda produkter som torrschampoo. Det funkar jättebra på mig :) sen kammar jag det två gånger om dagen och använder oljor för topparna och endast topparna. Mitt hår frissar inte nu och det är mjukt, naturligt härligt.

Jag har gjort allt där pluspoängen! :) jag är med och tävlar. Kram

Nora

Mitt bästa hårtips är att låta håret lufttorka efter man tvättat det, utan att använda hårfön och utan handduk i håret. Detta gör att jag får mitt naturliga platta hår, utan särskilt mycket vågor, plus att det sliter mindre på håret, :)

Jag gillar även på Facebook och följer på bloglovin'

Jeanette

Mitt tips är en suverän hårinpackning. Blanda ½ dl olivolja och ½ dl rapsolja och ½ dl Udos choise (en olja). Gegga in i ditt hår och sov med det över natten och skölj ur på morgonen. Inte så bekvämt men jag lovar dig att håret är helt fantastiskt dagen efter!

Kjasa

Mitt tips är att efter man har duschat ska man ha håret i en turban (bäst är en "miniturban") tills det torkat lite grann. Sedan tar du ut håret ur turbanen, drar fingrarna genom håret så det ligger rätt eller ta en bredtandad kam och kamma igenom löst. Skonsammast är händerna.
Ta sedan i Syoss hårolja (finns att köpa lite överallt, t.ex. på Lindex, H&M m.m. för ca 80kr) och öna håret. Skonsammaste valet är kall-luft :)
När håret är torrt är det fylligare och fluffigare än någonsin! Det torkar dessutom snabbare, speciellt i topparna, då du har i syoss hårolja :)
Kram!!

Lena Ohlsson

Sommar & sol, ja då behandlar jag mitt hår på samma sätt som huden. Solskyddsfaktor i håret, solhatt, inpackning MINST 1 ggr per vecka & när jag sover... en knut el fläta.
Kalluft när jag fönar en värmespray. Allt för att inte mitt hår ska bli "frizzit" och om det blir..ja då tar jag smoothing gel, som en lite livhjälpare

Anonym

Sommar & sol, ja då behandlar jag mitt hår på samma sätt som huden. Solskyddsfaktor i håret, solhatt, inpackning MINST 1 ggr per vecka & när jag sover... en knut el fläta.
Kalluft när jag fönar en värmespray. Allt för att inte mitt hår ska bli "frizzit" och om det blir..ja då tar jag smoothing gel, som en lite livhjälpare

Lena Ohlsson

Sommar & sol, ja då behandlar jag mitt hår på samma sätt som huden. Solskyddsfaktor i håret, solhatt, inpackning MINST 1 ggr per vecka & när jag sover... en knut el fläta.
Kalluft när jag fönar en värmespray. Allt för att inte mitt hår ska bli "frizzit" och om det blir..ja då tar jag smoothing gel, som en lite livhjälpare

Frida A

Ett enkelt tips men som jag vet funkar super! Duscha håret i kallt vatten det sista du gör när du duschar. Glansigt och känns fräscht!

Björkenstein

Jag är med :D

Är inte expert på hår, men jag brukar tvätta håret med kallvatten och inte använda hårsnoddar med metallspännen för att håret inte ska slitas så mycket ^^

Följer dig redan på bloglovin och gillar på fb! (Emelie Björk)

Sofia

Jag är med!

Mitt bäta hårtips är att då och då massera in lite ricinolja i håret. Detta får det att växa vackert och snabbt! Använder det också på mina ögonfransar och tycker definitivt att det fnkar till och med bättre än dyra fransnäringsprodukter!

sandra

Är absolut med :D. följer på bloglovin sedan innan ^^

Mitt bästa tips är att fläta håret innan man går och lägger sig, dels får man mindre tovor och rufsigt hår när man vaknar, vilket ju är väldigt bra, och sen så får man fint lockigt hår :). Ett annat tips är att absolut inte kamma blött hår, eftersom håret är extra känsligt då.

Marie

Mitt bästa hårtips, är att ta i hårolja/serum i håret efter bad/dusch. Håret blir mjukt och luktar underbart gott.

Anneli P

Mitt bästa hårtips på sommaren är att tvätta håret med regnvatten! Håret blir härligt mjukt av regnvatten.
Jag gillar Adara Magazine på facebook.

Ida

Mina bästa tips:
Tvätta inte håret för ofta, låt det vila från värmeredskap ibland och se till att äta bra, för att inte bara kroppen utan även håret ska få alla vitaminer det behöver.

Följer på bloglovin.

Glad sommar!

Anna Lundkvist

Följer och gillar redan =)
Bästa hårtipset en rejäl hårinpackning minst en gång i veckan. Klipp håret med jämna mellanrum. Drick mycket vatten - är bra även för håret =)

Kristina

Låt naturen ha sin gång. Dom ofrivilliga slingorna i grått är bara charmigt. Gäller kanske mest oss tanter över 50+

Ida

Så fin blogg du har!
Sv: Nämen tack snälla :)

Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma

Mitt tips är att inte tvätta håret varje dag, det räcker med 2-3 gånger/ vecka. Sen ska man ju såklart inte kamma/borsta håret när det är blött :)

Jag följer via Bloglovin och gillar redan på Facebook (Beatrice Åhnström).

Hoppas!

Victoria

Jag har gillat facebook sidan och följer på bloglovin :)

Jag har 2 tips som är viktiga för mig.

Undvik värme för håret, som plattång,, hårfön, locktång osv. Håret slits enormt mycket av allt som har med värme att göra. Om du plattar, lockar osv håret varje dag så andvänd värmeskydd. Ett bra är Wella High Hair Flat Iron. Den ger också glans, starkt stöd och skyddar då mot värme.

Andra tipset är att få i dig näring, som är superviktigt för håret att växa. Ät mycket tex B-vitaminer, solrosfrön eller ägg som innehåler många nyttiga vitaminer. För att få håret att växa kan du också massera din hårbotten så blodcirkulationen börjar.

lydiamolins.blogg.se

Jag är med! Jag har börjat följa på bloglovin och gillat på facebook! Mitt bästa hårtips är att man ska sova med en fläta. Om du för det slits håret inte lika mycket. Och om du har blött hår inan du ska sova sätt upp det i en fläta för sen när du vaknar på morgonen kan du bara ta ut flätan så han du fina små lockar i ditt hår, jätte enkelt att fixa! :)

AnnaKaize

Torka håret med en T-shirt istf med en handduk. Det sliter inte lika mkt på håret samt motverkar frissighet, spec om man har självlockigt hår 😊 Gillar redan på fb som Anna-Karin Näström, o nu håller jag tummarna för att mitt patetiskt ynkliga Gollumhår får lite hjälp på traven. Glad sommar, snygging 😊

margareta s

Sebastian Professional hårkit jag vill ha! Därför jag nu i tävlingen med i vill va´.

Mitt hår jag INTE min solthet bär.Mitt hår snarare en mardröm är, därför jag behöver det här.

Emma

Mitt bästa hårtips är att alltid skölja igenom håret med iskallt vatten när du har duschat klart. Det ska bli som en chock för då stängs hårstråna igen och håret ser fräschare och glansigare ut! :-d

turkan

mitt bästa hårtips är att smörja in håret med olivolja och linda in i en handuk någon timma och det stärker håret samtidigt som ger glans :)

TIDSTJUVEN

Jag märkte att jag inte gillat på Facebook (fy skäms på mig!), så det gjorde jag snabbt som attan nu. ;) Följer på Bloglovin' gör jag ju redan sedan evigheters evigheter.

Nu över till mitt bästa hårtips då. Jag använder alltid både schampo och balsam när jag tvättar håret, men har ändå världens risigaste hår (självförvållat, eftersom jag plågar mitt hår med hårfön och plattång allt för ofta och glömmer värmeskyddet). Men världens enklaste grej som man kan göra för att vara lite extra snäll med håret efter att man haft i balsam är att skölja ur håret en sista gång med KALLT vatten. Då "sluts" hårstråna och håret får mera glans. Toppenbra och jätteenkelt! :)

Caroline G

Är gärna med och här kommer mitt bästa hårtips:
På sommaren så vill man inte lägga så mycket tid på håret eftersom att man antagligen kommer bada snarast och då " förstörs" frisyren direkt. Något som jag tycker är skönt är att ha frusyrer som får bort håret från ansiktet, nu till tipset: Det tar lång tid att platta långt och tjockt hår, så istället har jag en metod hir man plattar sitt hur utan värme!
När man har duschat på kvällen så drar man igenom håret med olja så att det blir lent och det är viktigt att det är riktigt urborstat. man behöver även ca 30 små pins beroende på hur mycjet hår man har!
1. Dela upp håret i 2 delar och ta överhåret på ena sidan.
2. Kamma det tajt och sätt en pin i taget bakåt tajt , annars blir det inte rakt.
fortsätt sedan så på hela håret och man kan läga det hur som helst på huvudet bara det är TIGHT och rakt uppsatt.
3. Ta sedan ett hårnät över håret och gå till sängs. Ta sedan bort hårnålarna ifrån håret och det är super rakt!
Lite svårt att förklara, finns säkert någon video på youtube om det :)
håret slits inte på detta sättet och man tjänar tid :)
kram

LILITH - Boktokig mamma med borderline

Mitt bästa tips är att alltid låta håret självtorka och att ALDRIG kamma eller borsta utan bara dra igenom med fingrarna. Då blir håret i stort sett aldrig slitet. Så gör dottern och trots att hon bara klipper sig två gånger om året får hon alltid beröm över hur välvårdat hår hon har.

Följer redan på bloglovin och gillar på fb.

Louise

Mitt bästa tips är torrshampoo! Tar bort flottig hårbotten och ger extra volym, fantastiskt :-) dessutom slipper tvätta håret lika ofta, så du sliter inte lika mycket på håret med shampoonering och värmeprodukter :thumbup:

felicia :)

gillar redan dig på facebook. :)
det bästa är att man inte duschar håret för ofta. Och när man kammar håret ska man kamma ifrån topparna och uppåt. När du har shampoo i ditt hår så räcker det med en liten klick och sedan när du har balsam så har du i det ifrån öronen och nedåt, speciellt i topparna. Men inte i hårbotten för då blir håret fetare snabbare. Och använda oljor & hårinpackning ofta

Hoppas verkligen att jag har turen att vinna!! :-)

Maria

Jag är gärna med och tävlar!

Mitt bästa hårtips speciellt inför sommaren är att använda en vårdande olja som du drar in i dina längder. Ger ett extra skydd till håret och ger det en fin fräschör.

Lotta

Mitt bästa tips är att inte använda hårtork och andra värmeredskap för håret på sommaren. Utan att låta håret självtorka. Var extra noga med att göra inpackningar i håret på sommaren samt ha hårolja i som är super.

Clara

Åh älskar tävlingar ! Mitt bästa hår tips är att sova i fläta ! När man sover gnuggar man håret mot kudden över 60 gånger så då är det mycket bättre att ha håret ihop satt i flätor. Morgonen efter behöver man bara dra ut hårsnoddarna och voila så har man en snygg vågig/lockig frisyr. Bara spraya lite så håller det sig hela dagen ! Två flugor i en smäll :)

+ har gjort plusgrejerna !

Anna M

Mitt bästa tips är att använda olivolja i håret OCH det gamla tricket att skölja håret med öl =) Fint hår billigt och bra ;)

Ellen Skagelin

MItt bästa tips är att INTE använd hårolja och att bara duscha håret 2 gånger i veckan. Det låter lite äckligt men det hjälper och man få mycket snyggare hår. Jag har väldigt lockigt hår så jag använder först värmeskydd och sedan mousse. Jag använder inga värmeprodukter efteråt. Men nej du tränar och ditt hår är blött av allt svett men vänta använd inte shampo utan bara typ halva balsam flaskan. Det funkar tro mig och använd värmeskydd så lite som möjligt. Det sliter något så otroligt på ditt hår.

emma

jag är med. följer dje på facebook och bloglovin!
ett bra tips är att hitta produkter som passar just ditt hår! bara för att det klassas som en mirakelkur för ditt hår behöver det inte betyda att det passar just dig. fråga din frissör vad just ditt hår behöver, vård kanske? eller kanske har du tårr hårbotten? fråga och be gärna om tips, de kan sin sak! :) och glöm inte värmeskydd när du stylar ditt hår!!!! :)

Erika

Nu när sommaren är här brukar jag passa på att tvätta och balsamera mitt hår i sjövatten. När jag ändå är ute och simmar så går det smidigt och lätt. Håret känns helt underbart efter en sommar i vattnet!

Frida Bergner

Självklart är jag med och tävlar..

Mitt bästa hårtips är att använda en bra inpackning en gång i veckan och låta håret självtorka efter tvätt.

Följer dig via bloglovin och FB sen tidigare: Frida Bergner

Malin Lidman ★

Mitt bästa tips är att inte duscha det så ofta eftersom att det sliter & ifall du duschar det, duscha i kallt vatten. Att inte kamma med en vanlig borste utan svinborste & inte använda hårsnoddar med metall på. Att inte kamma det när det är blött & ta hand om det ofta med hårinpackningar & andra oljor eller pulver. Ifall du vill ha längre hår så kan du äta silica dagligen eller använda ricinolja men även toppa det då & då! Håller tummarna :-D

Tina Carlström

Mitt bästa tips är att använda bra produkter med uv-skydd under sommarhalvåret. Det gör under för håret. Slitna hårtoppar är inte längre ett problem och topparna klyvs inte lika enkelt. Sen är det jätte viktigt att inte sätta upp håret när det är blött, då bryter du av håret mycket lättare.

Jag gillar som alltid dig på FB, Tina Carlström.

Emely Tuväng

Mitt bästa tips är hårolja! Jag älskar det! <3

Malin Svensk Björck

Hej!
Mitt bästa hår tips är att inte tvätta det varje dag och att inte kamma blött hår. Då får man hår som är friskt, blankt och inte frissigt:-)

Linnea

Mitt bästa hårtips är att våga prova olika hårattiraljer. Har du en dålig hårdag, eller inte orkar tvätta håret så kan det räcka med att sätta upp det med en bandana för en femtiotalslook och så får du ändå mängder med komplimanger!

Jenni

Mitt bästa tips är något alla kan och borde göra: tvätta inte håret varje dag utan max 3-4 gånger per vecka då tvättarna sliter otroligt mycket på håret. Använd torrshampoo emellan tvättarna tills håret kommit i ballans igen, då kommer håret inte bli fett/smutsigt lika fort som innan heller.

Terese mårtensson

Vid hårinpackning kan du göra några extra saker för att förstärka effekten som håret mår riktigt bra av. Häll i några droppar av din favorit hårolja i inpackningen och fördela i håret. Vira sedan in håret i plastfolie och täck med en handduk. Passa på att slappa lite och låt verka i önskad tid. Jag kan rekommendera 45 minuter. Skölj sedan noga.

Sandra

Mitt hårtips är att försöka ha de så naturligt som möjligt. :)

Kristin

Låta håret självtorka och använda anpassade produkter till din hårkvalité och en riktig inpackning med äkta olivolja då och då gör håret gott...hoppas på tur;-)

Malin

Torrschampo!
Funkar som styling för luggen och piffar upp håret så att jag inte behöver tvätta det så ofta.

Elisabeth Meline

Jag har gjort pluspoängen :)

Jag slutade färga håret för fyra år sedan. Mitt bästa beslut någonsin. Jag har accepterat min hårfärg och mitt hårs textur och det har aldrig varit så fint som det är nu.

Jag försöker även tvätta håret max två gånger i veckan och i samband med det gnuggar jag det aldrig torrt med en handduk. En gång i veckan ser jag till att använda inpackning och låter den gärna sitta i någon timma.

Låter alltid håret självtorka! Använder ytterst sällan värmeverktyg och när jag gör det ser jag till att använda grymma produkter.

Jag dricker mycket vatten och försöker att nyttigt och varierat. Få i mig mycket b- och e-vitaminer, dvs ägg, avokado, lax, nötter mm.

Samt försöker undvika stress och sova mina 8h!

Puh. Där har du riktigt bra tips som verkligen funkar :)
Kram

Anne

Tvätta inte håret varje dag utan ca var tredje dag och använd saltvattenspray.

Alicé

Sov med fläta, använd en hårsnodd utan metallgrej, använd hårinpackning 1-2 gånger i veckan och använd ALLTID värmeskydd när du ska använda värmeverktyg:)
Gillar och följer på fb och bl sedan länge :)

Karolin Edfalk

Jag är med, mitt bästa hårtips är att ta extra mycket balsam så håret blir jätte lent. Men ta inte hårinpackning när du har tagit så mycket balsam. För då blir håret fettigt.

Emilia

Hej! Mitt bästa hårtips är olika håroljor, jag själv använder en jätte bra olja till håret som är från loreal paris som är i en turkos flaska. Jag som har väldigt långt hår och lockigt är det viktigt att håret får näring, annars kan det bli väldigt torrt i hårbotten. Jag själv använder också balsam och hårinpackning, hårinhpackning bör man använda 1 gång i veckan. Det var m mina bästa hårtips!
Kram på dig :-)

Elsa Fastrup

Mitt bästa tips är att låta håret vila ibland. Att inte använda plattången /locktången hela tiden och ha dagar då håret får vila och när du tvättat det låter du det lufttorka även fast det tar längre tid men man måste ha tålamod. Använd då inte en handduk och sätt inte upp det i en frisyr utan låt det bara hänga och rör på dig utomhus för då torkar det fortare,)

Sanna

Jag är super gärna med och tävlar, och mina bästa hårtips är att alltid använda produkter anpassade för din hårtyp, och att använda värmeskydd när du fönar, plattar eller lockar håret. Det är något som är A och O för mig.

Gillar din blogg på FB (Sanna Kaakinen) sedan tidigare och följer även din blogg via bloglovin sedan tidigare.

Kram Sanna

Josefine

Mitt bästa tips är för fett hår! (Vilket jag ofta får på sommaren...)
Detta låter väldigt äckligt, men om du som jag får fett hår väldigt fort, så strunta i att tvätta håret på 5 dagar, så kommer det ta längre tid innan håret blir fett efter nästa tvätt.
Desto oftare man tvättar desto fortare blir håret fett!

Anni

Hårolja är väldigt bra att använda, speciellt den från Macadamia. Jag använder den på blöt hår och masserar in, detta gör mitt hår mjuk och hårbotten känns inte lika torrt.

Gillar och följer redan.

Stina

Mitt bästa hårtips handlar om hår på benen. När du rakar ska du använda billigt balsam som raklödder. Det gör det nya håret mjukare och du behöver inte raka lika ofta. Jag får alltid komplimanger för mina lena ben. Håret på huvudet har jag däremot inga tips om och det är just därför som jag borde få ett hårkit.

Sofia Eriksson ♥

Mitt bästa hårtips är att aldrig borsta håret när det är blött för då sliter man extra mycket på håret och hårstråna åker lättare av för att dom är "sköra".
Jag följer dig på bloglovin sen en lång tid tillbaka och självklart gillar jag dig på facebook - Sofia Eriksson :)

Theater.blogg.se

Ta bara schampo på topparna och uppåt. Inte i hår botten! För då sliter det på håret och det växer långsammare:D. Har gjort alla extra saker:D

Sarah Moberg

jag är väldigt gärna med :D följer dig redan både på bloglovin och facebook :)

mina bästa tips är:
- använd alltid värmeskydd när du plattar/lockar håret
- om håret ser fett ut dagen efter du duschat: använd torrshampo istället för att tvätta det igen
- borsta inte håret när det är blött, blir lättare slitet då
- använd rätt shampo! om du har slitet hår, ta en flaska som det står är för slitet hår. eller om du har färgat, torrt, etc.

Moa Grönvall

Mitt bästa hårtips nu till sommaren är att ha några dagar i månaden som man har långa hårinpackningar, själv så brukar jag ha hårinpackningen i 2 timmar.:love: Det är också bra att ha någon hår olja i topparna efter duschen!:love: Jag följer redan dig på bloglovin;)

Moa Grönvall

Och glömde säga att jag har gillat dig på fb. :love:

Maria

Mitt bästa tips är att göra en inpackning samtidigt som man tar en lång vedeldadbastu och avslutar med ett dopp och ursköljning i en sjö. Självklart ska det vara en sommarkväll och alldeles spegelblankt vatten!

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är inte med men har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/07/11/harkit-167/

Sofie

Jag är med och tävlar!
Mina vänner säger alltid hur dom skulle vilja ha mitt hår och hur långt och fint det där och vad jag gör för att få det så.

Och mina bästa tips är de mest simpla.
Först och främst försöka undvika värme tänger så gott det går och såklart färgning av håret. Jag har färgat mitt hår 1000-tals gånger men det är såklart inte bra för håret.

Men mitt bästa tips är något så simpelt som att sova i flätor (då får man väldigt fint vågit hår dagen efter också). Jag brukar köra på två inbakade och sen i topparna det som blir kvar "under tosarna" eller vad man ska säga haha det små håret längst ner på flätan som inte blir flätat - alltså topparna - smörjer jag in med vaslin varje kväll. Vaselin är verkligen bra för allt :-d Haha!

Saga

Mitt bästa tips är att hålla sig borta från stylingprodukter som plattänger, locktänger, hårtork osv. Det gör att kvalitén på håret blir mycket bättre!

erika

Gör hårinpackning 2ggr/vecka

Elle

Jag är självklart med i tävlingen:-)

Det jag alltid brukar göra med mitt hår är att jag brukar tvätta håret som vanligt och innan jag går ut ur duschen så sköljer jag håret med kallt vatten, jag torkar och kammar aldrig håret när det är blött utan jag bara kramar ur det, använder bara balsam i topparna där det kan bli tovigt, jag sover alltid i fläta för det sliter mindre på håret, jag använder aldrig några stylingprodukter.

Elle

Oj glömde skriva att jag följer dig på bloglovin och gillat din sida på facebook

Therese

Jag är med!! Jag har precis färgat mitt hår från mörkbrun till blond (försökte iaf) och det skulle inte skada med lite bättre hårprodukter nu när mitt hår har blivit utsatt för detta...

Bästa hårtips? Skölj håret med kallt vatten så sliter det inte! En annan grej är om det finns fler som jag, som vill ha lockigt hår men inte kan locka med locktång:

Gör en hästsvans. Klipp av en strumpa och trä den över huvudet (för att få en boll av håret) (många går ju runt med såna, vad det nu heter...) och spraya med vatten för att få det lockigare. Sov med detta under en natt OCH POFF så har du lockigt hår! :D

Sandra

Mitt bästa hårtips är att investera i bra hårprodukter :-) Svårare än så är det inte! Kram

Theater.blogg.se

Mitt hår tips är att ha fläta varje dag! Det växer snabbare då.

Sofie Altuntas

Mitt bästa tips är att först gà till en hàrspecialist som kan ta prover pà vad man har för hàrtyp. Vet mànga som lägger ut dyra pengar pà dyra produkter utan att riktigt veta vad deras hàr har för behov.

Hàrtvätt ett par ggr i veckan, regelbundna hàrinpackningar, vàrd av hàrtoppar i form av arganolja, undvika stressig miljö och alltför mycket skräpmat och sist men inte minst inte föna hàret utan làta det självtorka

Följer dig pà bloglovin som nr 1772 och gillar pà FB med namn Sofie Altuntas

♦ Madeleine - I always do it my way!

Mitt supertips är att som avslutning på duschen, skölja ur hårtvätten som brukar vara balsam eller hårinpackning, med kallt vatten. Det minskar fjällskiktet och gör håret glansigare.

Gillar på facebook (Madeleine Victoria Larsson) & följer dig på bloglovin.

Varma hälsningar! :)

Fanni

Hej!

Mitt allra bästa tips är att anpassa håret efter frisyr. Alla passar inte i page efter som att det kräver sitt hår precis som de flesta andra frisyrer. Alltså ska man undersöka sitt hår med hjälp av sin frisör och utifrån hårets egenskaper välja en frisyr, på så sätt slipper man mornarna då man (tex.) slipper med plattången för att få håret platt! :) Gör livet enklare!

Evelina Danielsson

Mitt bästa hårtips är att använda sig av cerum till håret. Det bygger inte bara upp torrt och slitet hår utan det också ger en snygg glans och får helt klart håret till att se friskare ut!

care69

Jag har inga bra tips, jag behöver bra tips!!! :-s
Har så tråkigt hår att jag gärna vinner lite lyxiga produkter som kan hjälpa upp kvaliteten.
FBx2: C Care Regn
Tipsat
http://care69.blogspot.se/2013/07/16-juli-vinn-harkit-fran-sebastian-x.html

MariaM

Mitt bästa hårtips är att vara nöjd med det man har och inte konstla till det så mycket!

Gillar på fb och följer på bloglovin :)

stina liffner

Mitt besta hårtips är att använda en bra hårinpakning när man 'r utomlands. Då badar man så mycket, så det är bra att ha en!
Gilla redan på Fb och följer redan på blogvin: stina liffner

Maria

Gillar på FB

Bästa tipsen: Var inte hästtjej, hjälmen sliter på håret, precis som det eviga hårtvättandet. Om du ändå ska envisas med att vara hästtjej, cykla inte ut till staller - i hjälm alltså - och börja med körning istället för ridning så kan du känna dig ganska säker ute på turen även utan hjälm. :-d ;-)

Julia W

Mitt bästa hårtips är inte skölja ur allt balsam, lämna kvar 50% på längderna och topparna. Det blir lätt utredande, får mer fukt samt blir mindre frissigt och ser friskare ut! Dessutom kan du skölja i kallt vatten, då blir håret även glansigare :D
Följer dig redan via bloglovin och gillar dig på facebook (Julia Wallin)!

zahra

Mitt bästa hårtips är att efter när man har lagt schampo på håret så ska man lägga också balsam.

Alltid gjort pluspoäng!

bff

Vår bästa hårtips är att använda balsam efter duschen.

Har gjort alla pluspoäng!

Mirjam

Jag är gärna med! :) Följer din blogg på bloglovin sen tidigare.

Mitt bästa hårtips är att använda hårinpackning minst två gånger i veckan. Det är även toppen om man någon gång ibland har i inpackningen lite längre, exempelvis under tiden man sover. Håret kan man då linda in i en handduk eller så använder man sig av en badmössa - inpackningen verkar nämligen bättre i värme!

suss

Ge ditt hår en ledig dag! Gå upp tidigt och ta en dusch, tvätta håret med ett bra schampoo, gör en inpackning. Borsta sedan ut håret och gå ut och sätt dig i solen och låt det torka. Strunta i fönar, plattänger och locktänger. Gilla läget om håret är självlockigt, som mitt. Låt det vara lockigt den dagen. Det är faktiskt inte så illa, nån dag ibland! Och, det blir så mjukt och luktar gott. Ge ditt hår en sån där njutardag ibland. Det mår det bra av!

Annika Nilsson

Hej!

Jag gillar på FB (Annika Nilsson)

Mitt bästa tips är att sova på sidenörngott! Håret slits enormt på "vanliga" örngott, så vill du slippa slitet hår så är sidenörngott en bra början!

Malin

Mitt bästa tips är att hitta bra hårprodukter som
är anpassade för just ditt hår och göra en hårinpackning
1 gång i veckan. Sen ska man heller inte glömma bort att toppa
det ofta så att man får bort det slitna, så att det kan få nytt
liv igen och bli längre. :) Håller tummarna nu. :)

Malin

Mitt bästa tips är att hitta bra hårprodukter som
är anpassade för just ditt hår och göra en hårinpackning
1 gång i veckan. Sen ska man heller inte glömma bort att toppa
det ofta så att man får bort det slitna, så att det kan få nytt
liv igen och bli längre. :) Håller tummarna nu. :)

Gillar på Facebook: Malin Gustafsson
Följer dej på bloglovin redan.

Johanna

Jag vill vara med och tävla ;-)

Mitt bästa hårtips är: Att använda bra produkter som passar just ditt hår. Jag använder mig alltid av 'frisör' shampoon, balsam och inpackningar för den hår kvalitén jag har. Antingen väljer jag för torrt och skadat hår eller för färgat hår det fungerar bäst. Så välj alltid hår produkter för just ditt och och din kvalité så kommer det att se friskt och underbart ut..Ett annat litet tips jag har är att i slutet av varje hårtvätt ska skölja igenom det med kallt vatten innan du virar in det i en handduk. Då får ditt hår mer glans.

Tack för mig! :)

Gerdan R

Jag är med. Mitt bästa tips är att alltid använda hårprodukter av högsta kvalitet, t ex Sebastian Professional. Låt din frisör råda dig vilka produkter du ska välja

Linda

Rolig tävling! Jag är gärna med. Gillar dig redan på FB och följer dig redan på Bloglovin. :)
Mitt bästa hårtips är att undvika att föna håret för ofta, lufttorka om möjligt om tid finnes. Samt att använda öl och ägg som inpackning det funkar faktiskt fast det låter lite konstigt.
Har dessutom nästan helt slutat användabalsam. Använder nästan endast schampoo och inpackning. Håller tummarna! Kram Linda

Hanna

Jag är med och tävlar!

Mitt allra BÄSTA hårtips är att sova med fläta. Det sliter inte lika mycket på håret som när man sover med det utsläppt eller i en tofs. Ett annat plus med det är att man får fina lockar när man tar ut flätan på morgonen. Lägg i lite hårolja i håret innan du gör flätan och sov med det, så blir det perfekt.

Jag följer dig på bloglovin och gillar Adara Magazine på FB.

Camilla Kopponen

Mitt bästa tips är att använda olja till ditt hår, oavsett om det är silikondroppar eller olivolja, så skyddar detta håret från att bli slitet, och skydda ditt hår när du är ute i solen. Ett annat tips är att sova med en inpackning en gång i veckan, och du har ett mjukt hår. Gå hellre till frisören varannan månad och undvik att färga eller slinga håret hemma. Kosten är viktig så ät mycket vitaminer och drick vatten - det syns direkt på ditt hår om du har dålig kondition eller äter dåligt, därför ska du ta hand om din kost och se till att kroppen får vitaminer - då har du ett vackert hår som glänser!

Bara jag

Några droppar olivolja i din favorithårinpackning gör underverk för torrt, trött och tråkigt hår! Sitt gärna i solen och låt verka om det är sommar.

Gillar på FB och följer dig på Bloglovin.

Nnad

Im in! Alla +poängssaker har jag gjort för läänge sen!

Mitt bästa hårtips är att sova med fläta och att ALDRIG borsta håret när det är blött! Hårinpackning en gång i veckan gör också susen och dricker mycket vatten! <3

Ida Erlandsson

Jag gör regelbundet inpackningar. Det kan vara bland det simplaste man man kan göra, men det ger fantastiskt resultat!

liselotte

Är jättegärna med och tävlar om denna fina vinst. Mitt tips är att inte tvätta håret för ofta, det sliter på håret och förstör den naturliga fettproduktionen. Jag använder jättemycket stylingprodukter, men sköljer håret i vatten varannan dag, det räcker gott och väl.

Både följer och gillar sedan tidigare, liselotte andersson

Irené Österlund Johansson

Hej, jag är jätte gärna med och tävlar om detta suveräna hårkitt!

Jag har lite olika tips som jag själv använder mig av lite då och då..

- Använd ALDRIG toffsar med metall "spänne" utan endast toffsar som är en hel toffs hela vägen runt. (svår förklarat)
- Massera hårbotten ca 20 min om dagen, det stimulerar hårsäckarna och sätter fart på cirkulationen som gör att håret växer snabbare
- Någon gång i månaden ska man ta vanlig oliv olja, med ett ägg i, så blandar man det och lägger sedan i det rikligt i håret. lägg en handduk runt och sov med det, tvätta dagen efter.
- när du duschat, avsluta med kallvatten på håret.
- Borsta inte håret när det är blött, om du verkligen måste ska du använda dig av en bredkam eller i värsta fall en vanlig kam.
- Sov alltid med fläta eller högtoffs, annars sliter det mycket på håret.

Malin

Mitt bästa hårtips är att lägga lite extra pengar på frisörbesök. Man behöver inte alltid det dyraste shampot eller borsten, men när man ska färga, slinga eller klippa sig så gäller det att personen som gör det vet vad han eller hon gör. Så att hitta en frisör man trivs med och litar på är guld värt!

Marion

Jag har Gillat/följt!
Mitt hårtips är att använda saltvattenspray när håret är lite fuktigt. Så efter du har låtit håret självtorka, använd saltvattenspray så när håret torkar helt får man fina vågor :)

Johanna Retrolover Alm

Mitt absolut bästa hårtips är att go retro! Pincurls eller victory rolls är så otroligt glammigt och uppdaterar vilken look som helst från vardag till fest. En sjalett i femtiotalssnitt är också helt perfekt för de dagar när håret inte vill samarbeta. Snyggt och praktiskt!

Johanna Retrolover Alm

Ps. Jag har gillat och följt! Johanna Alm på Facebook.

Camilla

Jag är med! :)
Mitt bästa hårtips är att inte kamma håret när det är blött och att låta det lufttorka så ofta som möjligt.

Följer dig redan på bloglovin och gillar redan på facebook (Camilla Jonsson)

Ebba Bogfors

Båda pluspoängen är gjorda!

Ett väldigt enkelt hårtips som gör stor skillnad för hårets hälsa är att rengöra hårborsten ordentligt, vilket inte alla tänker på! I hårborsten finns det rester av smuts, fett, döda hudceller, damm, och gamla stylingprodukter. Dessa vill man inte dra in i håret om och om igen, då det leder till flera skadliga saker som till exempel att håret snabbt blir smutsigt och man kan hamna i en ful vana att tvätta håret alldeles för ofta.
Därför ska man rengöra borsten noga genom att ta bort hår-resterna och sedan faktiskt schamponera den, sedan skrubba den med något likt en nagelborste, och sedan dra lite papper mellan "piggarna". Det är ett bra och grundläggande steg till ett rent och hälsosamt hår!

Malin

Hejsan! Dålig hårdag? Jag tänkte dela med mig av två räddare i nöden..

FETT HÅR? - Du har kanske bråttom och inte hinner duscha ditt hår och har slut på torrschampo? POTATISMJÖL funkar jättebra! Ta lite potatismjöl i dina händer och massera ut det från din hårbotten tills ditt hår inte längre ser fett ut. Ta inte för mycket bara! Ditt hår ser lätt vitt ut om du tar för mycket, om du har väldigt mörkt hår kan kakao vara ett bättre förslag.

FRISSIGT HÅR? - Om du vaknar upp med frissigt/spretigt hår är arganolja att rekommendera. Det återfuktar ditt hår och får det att lägga sig ner. Det hjälper också mot kluvna hårtoppar! Ta bara några få droppar, det har en tendens att ditt hår ser fett ut om du tar för mycket, och undvik att ta i hårbotten.

Hoppas det hjälpte dig! :)Jag följer dig på bloglovin också, kram. ♥

Aleksandra

Jag är med!

Mitt bästa tips är att låta håret vila. Att färga, platta, locka och föna sliter på håret. Därför undviker jag det i sommar så jag kan inleda hösten med ett fräscht hårsvall!

sofie

Mitt bästa hårtips är att låta håret vila ibland från toningar, färgningar, slingningar etc. Det sliter otroligt mycket på håret och ibland behöver håret verkligen återhämta sig. När jag lät mitt hår vila, så upptäckte jag plötsligt att jag faktiskt har mycket tjockare hår än vad jag trodde. Kör naturell ett tag och se vilka underverk det gör :-d

Ta hand om er!

Anna Karlsson

Gillat.
Argan olja gör att håret får näring. Tvätta inte håret för ofta. Var tredje dag är bra. Avsluta hårtvätten med att skölja håret i kallt vatten. Gör håret glansigare. Och klipp ofta topparna.

Johanna

Mitt bästa hårtips är Torrschampoo! Tvätta håret så sällan du kan (för att det är skitjobbigt att torka det och för att håret blir smutsigt snabbare ju oftare man tvättar det) och kör alltid sista dagen med lite torrschampoo! Jag föredrar Batiste eftersom det är billigast.

Sanna Andersson

Följer och gillar sen tidigare. Hårolja och hårinpackningar gör underverk med håret.
Enkel effektiv inpackning att göra själv är att mosa en avokado och smeta in i håret. Det blir superfint och glansigt. Kostar dessutom inte så många kronor att göra.

MVH Sanna

Diman Dilir

Ha inpackning i håret och lindra en fuktig duk runt huvudet. Ha det i någon timme- ju längre desto bättre. Tvätta två tvättar med schampo, en tvätt med balsam och fläta håret. Dagen efter är håret fint vågigt och glänser fint! Passar bra till oss med sönder plattat hår! :)

dite

Gjort båda pluspoängen!
Mitt allra bästa tips är att sova i antingen fläta eller i någon slags boll, tex om man snurrar några få delar av håret för att sedan fästa det med en hårsnodd högt på huvudet så får man superfina vågor/kruslockar, beroende på hur länge man lät bollen vara kvar haha, man slipper alltså använda locktång osv!
Det sliter inte, blir inte trassligt och det är supersnyggt :D

dite

såg inte att tävlingen avslutats hahah

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress