Måste bara passa på att tipsa om de här söta nagellacken från Une! Une Nail Color var de första naturliga 3-i-1 nagellacken med bas, färg och överlack. De torkar snabbt, håller länge och ger en massa glans. Och framförallt - cirka 80 procent av ingredienserna kommer från naturligt ursprung!
 
Jag älskar även den lyxiga glasflaskan som både är söt och praktisk. Den har nämligen två korkar som gör att du kan välja vilken som passar dig bäst. Jag har provat både den krämfärgade C01* och den "himlavalvsfärgade" C25*. C01 är ett rätt transparent lack som går att använda för en naturlig look eller som en diskret krämig ton över ett annat lack. C25 tycker jag har en så himla härlig gråblå färg. Den är väldigt täckande bara efter en applicering och känns som ett perfekt lack till hösten! ♥
 
Ellen (alatariel)

Alltså detta är verkligen ett skit bra tips! Ser ut som ett jätte fint nagellack. Himla fina färger också! Vill absolut ha detta!

Svar: Åh vad kul att du gillade det :D Visst är det fina färger! Själv vill jag ha fler ;)
ADARAS.se

Cajsa

ja du gumman...ser ut som om jag troligen kommer byta till scenbloggen....är fortfarande inte helt säker på det hela. Menar....får ju inte ha min egna design längre då.:( Visserligen är det ju en sak mindre jag behöver tänka på då..^^ men...ja...jag vet inte hur jag gör än..

Johanna ♥

fina naglar där :D

Svar: Tack :D
ADARAS.se

Frida

Åh, älskar färgarna! Tycker dessutom vita naglar är väldigt fint och fräscht! :)

Svar: Visst är det fina färger! :D Jag med! Tror C01 skulle vara sjukt snyggt utan ett lack under - t.ex. till fransk manikyr :)
ADARAS.se

Davida

Sjukt snyggt!

Svar: Tack :D
ADARAS.se

Malin Olofsson

Snygga!

Svar: Eller hur :D
ADARAS.se

Julia

så fina färger! :)

Svar: Visst är det :D
ADARAS.se

Dilin

Snyggt! :)

Svar: Visst är de :D
ADARAS.se

Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma

Den krämfärgade var ju snygg!

Svar: Den gillar jag med :D Snyggt med naturliga lack då och då! ;)
ADARAS.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress