Ta upp striden mot pormaskar och finnar! Här är en riktigt bra hudvårdsserie som bekämpar finnar och samtidigt ger fukt utan att täppa till porerna.
 
Vichy Normaderm är egentligen en serie för fet och oren hud men den har fungerat jättebra för mig med kombinerad hud. Kanske är det just för att serien även är anpassad för känslig hy. Den innehåller nämligen Vichys thermalska källvatten som återställer hudens fuktbalans och har en lugnande och stärkande effekt. Jag har använt nattkrämen Nuit, dagkrämen Global Anti-imperfection Hydrating Care, multiprodukten Tri-Active Cleanser och punktbehandlaren Hyaluspot.
 
Mina favoriter är Hyaluspot och Tri-Active Cleanser. Punktbehandlaren Hyaluspot har bakteriehämmande och även läkande egenskaper. Den skapar en osynlig hinna över finnen och verkar som en barriär mot bakterier vilket förhindrar ytterligare spridning av finnar. Jag skulle rekommendera den till dig som får finnar lite då och då. För mig har den funkat super som en liten räddare i nöden som fått bort finnar imponerande snabbt.
 
Tri-Active Cleanser tycker jag fungerar utmärkt som både rengöring, peeling och lermask. Av alla multirengöringskrämer jag provat så har denna en av de bästa skrubbarna. Det är små mjuka korn som försiktigt peelar huden utan att irritera - men samtidigt på ett effektivt sätt. Jag älskar även att den hjälper riktigt bra mot pormaskar och gör huden mjuk. Jag upplevde dock att Tri-Active Cleanser som ansiktsmask var lite uttorkande för min blandhy. Så ett tips är att smörja in sig med ansiktskräm efteråt! ♥
 
Betyg: (4/5)
Pris: 155-189 kr
Var: Apoteket
LILITH - Boktokig mamma med borderline

Åh först blev jag jätteglad och tänkte att det måste jag prova, sen läste jag att det var för fet hud, och jag har torr. :-(

Svar: Aw, ja det här är tyvärr endast för fet/oren/kombinerad hud :( ♥
ADARAS.se

benedit ♥

ååh det vill jag testa, verkar vara hur bra som helst ju! :) och jag har lite sådär fet hy, i alla fall i T-zonen.. fast de vaa ju lite dyyyrt juu hähäh :')

Wilma

Fin blogg du har! är allt bra med dig?
kolla gärna in min blogg! :-d

♡ Hanna Mikaela

Jag har Hyaluspot och tycker den är super! Jag visste inte att dom hade fler av den serien, ska definitivt testa!

LORISSA LOVEBOMB

Hej :) Du har mail, kan du bekräfta att du sett det? Jag förstår om du inte kan komma med prisförslag direkt, men bara så att jag vet att det nått dig.

Svar: Åh, såg det nu! Har precis svarat också ;)
ADARAS.se

Laura

Åhh en nyhet som jag måste prova då! Porrmaskarna och finnarna tar annars död på mig...
Ha en fin dag!

Ida ♥

Bra tips! :D ♥

Svar: Tack Ida (fint namn du har!!) :D
ADARAS.se

Jennifer

sv:Ja vem gör inte! :D

Den där Hyaluspot lät som en bra prudukt, kanske ska ta och testa den då min liknande salva tagit slut. :)

Anna

Ska testa! Jag gillar Apotekets produkter! De känns alltid genomtänkta och ordentligt testade.

Svar: Du får gärna säga vad du tyckte om den i så fall! :) Håller helt klart med dig!
ADARAS.se

Ida

Sv: å tack du med Ida! ;)

Svar: Haha tack :D ❤
ADARAS.se

Alexandra

åh vilket grymt bra tips!

Svar: Vad kul att du gillar det :D ❤
ADARAS.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress