Nu äntligen är bloggflytten gjord och jag kan hälsa er välkomna till en ny, fräsch portal. Inte nog med det, jag har även fixat en ny design och fått den stora äran att bli redaktör för det nya bloggnätverket Fames.
 
Om ni undrar varför min bloggdesign ser annorlunda ut på Fames så är det just för att jag fått en lite större roll på bloggportalen. Vad exakt min roll som redaktör kommer innebära kommer ni märka på portalen framöver. Vi har massor med spännande idéer för Fames så det känns oerhört kul att blogga och jobba med dem.
 
Så klicka in på Adaras.se och kommentera gärna den nya bloggen. Jag vill gärna veta vad ni tror om portalbytet, designen och min nya roll som redaktör :) 
LORISSA LOVEBOMB

Fantastiskt, grattis :D När jag klickar på fames-länken kommer inga inlägg upp dock... men en supersnygg design :D

Svar: Tack fina du! :D Kan du testa klicka in igen? Allt SKA funka, men om det inte gör det för dig måste jag självklart kola upp det ;) Men superkul att du gillar designen!!
ADARAS.se

LORISSA LOVEBOMB

Det funkar nu, var säkert min dator som var seg på att uppdatera :)

Svar: Haha okej, skönt att det fungerar i alla fall :D
ADARAS.se

Daniela

Hej Ida!
Nu är jag jätte intresserad och byta bloggportal från blogg.se till fames.
Har några frågor:
1. Är det en bra ide?
2. Isåfall hur gör jag det?
Tusen tack om du kan hjälpa :)

Svar: Hej! Vad roligt att du är det!
1. Jag tycker att det är en superbra idé. Jag tycker att blogg.se är himla bra på många olika sätt. Men det senaste året har jag känt att det varit så mycket strul som tär på tålamodet och dessutom tycker jag att de favoriserar bloggare på framsidan. Det är alltid samma bloggar som syns och jag känner inte att jag kan växa något mer här. Så vill du ha en portal som värnar ännu mer om medlemmarna tycker jag absolut att du ska satsa på Fames :D
2. Det är bara att sätta igång och blogga på en gång - är supersmidigt att komma igång! Kram
ADARAS.se

nicolinda.blogg.se

Vad skönt att du känner att detta var det bästa! Och oj vad roligt att du får bli redaktör. Wow, det är ju hur kul som helst. Jag är jätteglad för din skull.

Hoppas allt funkar som det ska och att du blir helt nöjd sen :D Jättefin blogg på fames! Lovely. Jag börjar följa dig där nu. Grattis till platsen som redaktör, Ida! Kraaam

Svar: Åh vad söt du är, tack så jättemycket :D Vad kul att du vill följa mig där också! Många karmar
ADARAS.se

POOS

Gud vad kul för dig! Grattis :D
Jag bytte själv från blogg.se till fames och har inte ångrat det alls!
Jag måste bara lära mig wordpress så jag kan göra feta designer :)
Hur har du lärt dig det? Tips på sidor på nätet? :)
Grattis än en gång och tack för en bra blogg!
Kram

Svar: Tack så jättemycket :D Vad kul att du inte har ångrat dig! Jag har suttit i veckor och försökt lära mig Wordpress nu när jag hållit på att göra om min portfolio. Så bästa tipset är bara att sätta upp ett mål på vad du vill göra, experimentera, googla och försöka klara allt själv. Man lär sig av sina misstag och utvecklas hela tiden :D Tack detsamma fina du! Kram
ADARAS.se

Amanda Jona

Åh vad roligt för dig! :)

SVAR: Det var det verkligen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress