Äntligen kan jag checka av logotypen i mitt portfolioskapande.
 
I dag har jag pysslat ihop en logotyp för mitt företag. Vad tycker ni om resultatet? Själv blev jag faktiskt rätt nöjd. Jag gillar att det är så simpelt, men ändå med en liten twist med stjärnan över andra i:et. Trots att resultatet är så enkelt kom det l-å-å-å-n-g tid att komma fram till det. Speciellt tidskrävande var valet av typsnitt. Det vinnande typsnittet blev tillslut klassikern Leauge Gothic. Jag älskar höjden på bokstäverna och tycker att enkelheten är så fin.
 
Tusen tack för alla fina kommentarer om min nya livsstil förresten! Jag blev ännu mer inspirerad och peppad på att göra nyttiga val. I kväll har Simon och jag bytt ut lördagsgodiset mot frukt. Heja oss! ;)
NICOLE

blev ju bra :D
SV Åh tack! Sköna med :)

Cajsa

riktigt snyggt ju! :D Stilrent liksom..;-) inte massa krusiduller och annat som man bara blir förvirrad av. :P

Svar: Åh tack! Vad kul att du gillar den :D ❤
ADARAS.se

Isabelle

Sjukt fint resultat!

Svar: Åh tack Isabelle :D
ADARAS.se

Raghda Harahsheh

sjukt snyggt :D

Svar: Tack! :D ♥
ADARAS.se

Patrik

Blev riktigt bra logotyp :) Är oftast det enkla och stilrena som blir bäst, även om det ofta tar tid att göra något enkelt och bra.

Svar: Tack, vad kul att du också gillar den! :D Så sant! Man vill ju helst inte ändra sin logotyp så det tar ju tid att bli nöjd också ^^
ADARAS.se

♥ - ANGELICA - ♥

Jättefin :D

Svar: Tack :D ♥
ADARAS.se

Davida

Jätte fint! :)

Emma

Fin blogg! Nu är jag tillbaka på min blogg efter ett halvår. Skulle vara kul om du kollade in den och kanske kommentera vad du tycker! Kram :)

Regni

Trodde knappt mina ögon när jag läste att du är "rätt nöjd" med resultatet. Det är nog första gången du vågar erkänna hur duktig du är. Jag tycker om ren och enkelheten i utförandet. Det ger ett lugnt, tryggt och harmoniskt intryck. Många osv.

Svar: Haha jag blir ju sällan nöjd. Men jag tror det är enkelheten som gör att jag kan känna mig nöjd - det är något jag inte kommer tröttna på :) många kramar
ADARAS.se

kaffehörnan

Vad snyggt de blev, heja frukten

Ninni

Jättefint! :D

Svar: Tack :)
ADARAS.se

Björkenstein

Snyggt! :D

Svar: Tack :)
ADARAS.se

Malin Olofsson

Fin! :)

Svar: Tack :D
ADARAS.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress