Nu äntligen är bloggflytten gjord och jag kan hälsa er välkomna till en ny, fräsch portal. Inte nog med det, jag har även fixat en ny design och fått den stora äran att bli redaktör för det nya bloggnätverket Fames.
 
Om ni undrar varför min bloggdesign ser annorlunda ut på Fames så är det just för att jag fått en lite större roll på bloggportalen. Vad exakt min roll som redaktör kommer innebära kommer ni märka på portalen framöver. Vi har massor med spännande idéer för Fames så det känns oerhört kul att blogga och jobba med dem.
 
Så klicka in på Adaras.se och kommentera gärna den nya bloggen. Jag vill gärna veta vad ni tror om portalbytet, designen och min nya roll som redaktör :) 
 
Tänkte bara göra en snabb uppdatering och säga att bloggflytten är på G! Det är lite småsaker som strular men snart kommer ni kunna klicka in på min nya blogg (och min nya bloggdesign) :D Peppa!! ♥
Kjol, Modekungen ♦ Ray Bans, Loveyewear ♦ Klackar, Nelly ♦ iPhoneskal, Mobilskals.se
 
Matchade min nya kjol från Modekungen med mina snyggaste solglasögon och detaljer i guld. Tycker den vinröda färgen på kjolen är så himla härlig. Den kommer passa perfekt i höst till stickade tröjor, boots, uppsatt hår och djupt röda läppar.
 
Jag har förresten snart fixat klart min bloggdesign på nya portalen (det kommer bli sjukt bra!) :D
Berättar mer så snart allt är på plats. ♥