Så här blev resultatet efter gårdagens ögonfransförlängning hos Sweet Ambrosia Beauty Center. Jag är precis lika nöjd som förra gången! Undrar du något om min förlängning? Jag har samlat ihop de vanligaste frågorna jag fått in och svarat på dem här i inlägget. Spana in!  
 
Vad kostar det?
– Priserna varierar på olika ställen. Hos Sweet Ambrosia kostar ett helt nytt set med fransar 1 200 kronor. Därefter kan man köpa en liten eller stor påfyllning för 450/650 kronor. Uppger du "Adaras" när du bokar får du dessutom 30 procent i rabatt!
 
Är det läskigt att göra en förlängning?
– Första gången jag gjorde det tyckte jag det var lite läskigt i början, det är ju någon som ska pilla vid ens ögon, haha. Men den känslan går snabbt över. 

Vad betalade du för ett helt nytt set?
– Jag köpte en deal för 299 kronor genom Groupon, så det var sjukt billigt! Sen kändes det värt att fylla på förlängningen igen! :)
 
Blir man inte rastlös av att ligga still i två timmar?
– Det beror nog på vem man är. Jag tyckte det var jätteskönt att göra ingenting i två timmar, sen är Lorena som gjorde förlängningen på mig otroligt trevlig att prata med!
Jag har läst att det är farligt och göra ögonfransförlängningar, är detta sant?
– Det viktigaste är att fransarna appliceras korrekt, så det kan säkert vara farligt om man försöker göra det själv eller inte går till en professionell salong. Om du är osäker - välj det säkra framför de osäkra och betala lite extra för att gå till någon som kan det.
 
Jag är sugen på att prova en förlängning, är det värt det?
– Jag tycker att det är SÅ värt! Älskar långa fransar och har typ missbrukat lösögonfransar tidigare, haha. Så att vakna upp med långa fransar och inte behöva använda mascara är helt underbart! Men det handlar ju om vad man vill prioritera! ;)
 
Hur länge håller det?
– Förlängningen håller i cirka 5 veckor. Men det rekommenderas att man gör en påfyllning var 3:e vecka för att undvika "luckor". Jag råkade dock vänta i hela sju veckor innan jag bokade om en tid.
 
Måste man blunda i flera timmar?
– Haha, du måste blunda i två timmar om du ska göra ett nytt set.
 

Har du fler frågor? Tveka inte att fråga i en kommentar! ♥

31 januari 2013

Glossybox januari

Skönhet

Med denna box har jag prenumererat på Glossybox i ett helt år! Och det är fortfarande lika roligt med all förväntan, spänning och små överraskningar man får varje månad. Temat på månadens box är Functional Beauty - det handlar om att kunna framhäva och förstärka sitt yttre med praktiska produkter.
 
Vid första anblicken tyckte jag månadens produkter såg rätt tråkiga ut ... men efter en närmare titt så ändrade jag uppfattning HELT!

Mina produkter:

PERCY & REED - No-Fuss Fabulousness Dry Conditioner (129 kr/50 ml) 
Helt klart den coolaste produkten i månadens box! Torrschampoo känner de flesta till (och det använder jag med jämna mellanrum), men har du testat torrbalsam? Dry Conditioner gör håret mjukt och ger glansig lyster.

BURT'S BEES - Lemon Butter Cuticle Cream (79 kr/7 g)
En av produkterna som jag är mest sugen på att prova! Det är en 100 procent naturlig nagelbandskräm med doft av citrus som förstärker och återfuktar naglar och nagelband.

ILLAMASQUA - Cream Pigment (179 kr/8g)
Cream Pigment är en sann multiprodukt som är till för att experimenteras med! Den kan användas enskilt för sig eller som bas för din ögonskugga, som en högt pigmenterad rouge eller på dina läppar.
 
ELITE MODELS - Intensity Eye Pencil (109 kr/1,1 g)
Vattenfast och extremt hållbar, intensiv kajalpenna. Krämig och mjuk som gör appliceringen enkel och precis. Innehåller lugnande ämnen såsom sheasmör och vitamin E.

OLIVA BY CCS - Eco Makeup Remover Wipes (50 kr/24 st) 
Den här kom väldigt lägligt, perfekt att ta med till vår hotellweekend ju! Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar.

P.S På Glossybox kan du också registrera dig och börja prenumerera. Det kostar 139 kronor i månaden och du kan säga upp det när du vill.