... i GlossyMag! Fick en extra rolig överraskning när jag hämtade ut min Glossybox på posten i kväll. Jag hittade nämligen ett helt uppslag om min vinst av Biolages ExquisiteOils salongsbehandling. COOLISH! :D
 
Sorry för så kassa bilder, men är så himla stressad just nu (måste, bland annat, börja med en hemsk skoluppgift som ska in i morgon). Hoppas ni kan se liiiite av vad som står i alla fall. Puss! ♥
 
Låt din hy stråla i vår! Kyla och torr vinterluft gör huden extra känslig och torr. Därför kommer här ett hett tips på en riktigt grym ansiktsmask som ger dig den fuktboost du behöver!
 
SkinPlan Superior Hydro Gel Mask är en fuktmask i geléform som passar alla hudtyper. Den aktiva ingrediensen är rotextrakt från ökenväxten Imperata Cylindra som binder fukt i huden i upp till 24 timmar. Formulan förbättrar även hudens struktur. Jag blir alltid extra torr på vintern, men den här ansiktsmasken fungerar som en superbra återfuktare! Huden känns både mjukare och lenare med detsamma. Den ger fukt utan att var fet - vilket gör den helt perfekt för mig med blandhy. Jag har märkt att min hy verkligen är i behov av fukt, den suger nämligen åt sig ansiktsmasken på en gång. Så nu använder jag den varje kväll för en riktigt boost.
 
Hydro Gel Mask passar perfekt både nu i vinter liksom i sommar. Det enda minuset är att priset kan kännas rätt saftigt - nästan 300 kronor för 50 ml. Men jag tycker helt klart att det är värt att unna sig det ändå - det blir som flera små ansiktsbehandlingar hemma. Så rekommenderar den starkt! :)
 
Tips! Du kan antingen ha masken i 15 minuter eller låta den verka över natten. Tvätta bort med kallt vatten och känn skillnaden! 
 
Pris: 295 kr / 50 ml
Betyg:
Var: Eleven.se, Apoteket