Eliza och Alex med lille Liam
 
Ni kanske minns att jag fotade Natalies fantastiska systerson för ett tag sedan? Här ser ni några av mina favoritbilder på Liam och föräldrarna. För att vara min första barnfotografering tycker jag det gick riktigt bra. En stor fördel var att jag hade världens gulligaste och olagligt söta motiv framför kameran och bästa kompisen som lattjade runt bakom kameran. Det var hur kul som helst, jag hoppas jag får chans till en ny barnfotografering snart! :D
 
Om du vill boka en fotografering - maila adara.blogg@gmail.com :) 

30 april 2013

4wards goodiebag

Nöje

En titt i den grymt generösa goodiebagen från 4wards pressvisning. Ett par boots från Via Vai, ett par lyxiga ihopvikbara ballerinaskor från Cocorose London och ett iPhone-skal från Kenneth Cole.
 
Jag är helt kär i de snygga bootsen från Via Vai. Färgen och höjden är helt perfekt. Jag ser speciellt fram emot att använda dem i sommar till brunbrända ben och shorts! :)

30 april 2013

Kicks Skin Treat

Skönhet

 
Under namnet Skin Treat lanserar Kicks en ny hudvårdsserie med naturliga och Fairtrademärkta ingredienser.
 
Serien består av två olika produktlinjer, Virgin Olive Oil som innehåller jungfruolivolja och Pure Natural Oils som innehåller olja från macadamianöt, aprikoskärna och oliv. Jag fick hem ett smakprov* med handkräm och body lotion ur Virgin Olive Oil-serien samt duscholja och sockerskrubb ur Pure Natural Oils-serien. 
 
Jag gillar verkligen första intrycket av alla produkter (plus i kanten för de naturliga ingredienserna). Jag är speciellt förtjust i den härliga sockerskrubben. Kornen peelar superbra och dessutom luktar den så himla gott!
 
Är du extra nyfiken på någon produkt?