30 november 2012

Glossybox november

Skönhet

Beautiful Dreamer är namnet på månadens Glossybox. Det handlar om just drömmar, att man inför jul och nyår får en chans att reflektera över året som gått och drömma om framtiden. I denna månads box finns även premiärnumret av GLOSSY Mag vilket är extra kul!
 
Mina produkter:
THE BODY SHOP - Chocomania Body Butter (175 kr/200ml)
Chokladdoftande och rikt återfuktande body butter som innehåller 12 Community Fair Trade-producerade ingredienser. Innehåller kakaosmör och återfuktar under 48 timmar. Jag har originalprodukten sedan tidigare och älskar verkligen den härliga doften. Toppenprodukt att ha i Glosssyboxen!

BLISS - Fabulous Foaming Face Wash (246 kr/197 ml)
En mjukt löddrande och milt exfolierande ansiktsrengöring. Bliss bästsäljare tar varsamt bort orenheter och döda hudceller. Nypon, kamomill och passionsblomma lugnar och stärker.

MODELCO - Lip Duo (Stift 189 kr/ 3,5 g & glans 149 kr/5 ml)
Modelco är ett kultmärke från Sydney som älskas av kändisar såsom Cameron Diaz och Kylie Minouge. Här är ett återfuktande läppstift och ett skimrande läppglans i samma förpackning.

ORIFLAME - Hyper Stretch Mascara (155 kr/8 ml)
En innovativ mascara som ska förlänga med upp till 65 procent. Den ska ge omedelbart maximal längd och leverera ett resultat som varar hela dagen. Låter helt klart som en spännande produkt!

GLOSSYBOX - Glossy Pink Blusher (110 kr/2,5 ml)
Ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och ger looken som efter att ha gått en vinterpromenad i solskenet.
 
P.S På Glossybox kan du också registrera dig och börja prenumerera. Det kostar 139 kronor i månaden och du kan säga upp det när du vill.
Scarf - Louis Vuitton // Nitsmycken och örhängen - Be Sassy // Shamballa-armband - Fringley
 
Här är första porträttbilderna med den nya blixten. Jag är så jäkla glad att mitt ansikte syns på bild i det mörka garaget. HEJA BLIXTEN. Nu kan vi besegra vintermörkret! De här bilderna tog Simon på mig i går innan vi åkte till Kista. Simon, Victor och jag var på förhandsvisning av den nya filmen Rapid RiverZinnemax 5D. Det var nog den äckligaste och läskigaste filmen jag sett hittills på 5D-bion. Jag skrek och duckade typ hela tiden, haha.
 
I kväll är Simon och jag inbjudna på genrepet av den hyllade nytolkningen av Svansjön. Det kommer bli så spännande att se!

EN UNG MAN .. 
... gör lite armhävningar i parken.
En äldre dam knackar honom på ryggen med sin käpp och säger:
– Unge man, tjejen är borta.
 
Inskickad av William.
 


EN 85-ÅRIG MAN GICK TILL DOKTORN ...
... och ville göra ett spermatest. Doktorn gav mannen en burk och sa:
– Ta den här burken och kom tillbaka i morgon med ett spermaprov.
Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan. Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa:
 – Jo doktorn! Det är så här, först försökte jag med högra handen, men inget hände. Sen försökte jag med vänstra handen och fortfarande hände inget. Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda. Hon försökte också. Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.
Doktorn var chockad:
– Ni kan inte mena allvar! Bad ni verkligen grannen om hjälp?
– Jo, sa den gamle mannen. Och vad vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken.
 
Inskickad av Naxo.blogg.se.
Kan du en fräckis? Tveka inte att skicka in den till adara.blogg@gmail.com.
Alla bidrag som publiceras belönas med en länk (om du har blogg) ;)