I går när vi hoppade av i Stadshagen gick vi förbi en charmig liten trappa som ledde upp till ett stängsel. Vi passade snabbt på att ta några bilder där. Oftast känns det som att de mest spontana bilderna blir de bästa. Det här var rätt spontana bilder. Jag satte mig bara ner och tog fram glasögonen ur väskan. Simon var snabb med kameran. Klick. Klick. Klick ... jag fick flera bilder som jag gillar! :)

Fotar man i en fin, spännande eller annorlunda miljö blir det dessutom ännu bättre. Här i Stockholm finns det nog en drös av outforskade fotoställen som är helt fabulous! Det gäller bara att hitta dem ;)
P.S Glöm inte att rösta på min teckning! Varje röst räknas och betyder. Puss!
Det är egentligen ett fodral till iPhone. Men det rosa fodralet passar min Samsung Galaxy SII som handen i handsken. Mitt nya fodral och blingbling-smycke till hörlursuttaget har gett min Samsung Galaxy SII en perfekt festklädsel.

Jag köpte ett fodral med plats för kontokort tidigare och började då noja över att mina kort med magnetremsor skulle bli avmagnetiserade. Men om fodralet inte har någon magnet så är det ingen fara! ;) Det elektromagnetiska fältet kring mobiltelefoner är så svagt att det inte ska kunna avmagnetisera kort.

Så inte nog med att jag kan ta med de endast-nödvändiga-korten när jag går ut. Jag får även plats med mina visitkort. Det gör att det blir ett perfekt mingelfodral! Den kommer även passa superbra i sommar när man inte vill släpa med mig sin väska. För kvällens event kommer det även bli helt perfekt :D

Fodralet och smycket till hörlursuttaget köpte jag härifrån.