Vi kom oss i alla fall till ingången.
 
Precis när vi skulle betala oss in till Gröna Lund började det åska, blixtra och regna. Tur att vi inte hade åkt en halvtimme tidigare. Då hade vi blivit överraskade av det oväntade vädret inne på Grönan istället, utan paraplyer. Tur i oturen kan man säga! Vi ska göra ett nytt Grönan-försök i morgon. Då laddar vi upp med paraplyer, utifall att. Det finns ju tydligen inget dåligt väder, bara dåliga kläder ... Eller tja, bara inte höjdattraktionerna stängs av (som de hade gjort i dag, de är ju de jag allra helst vill åka).
 
Nu blir det istället lyxmiddag och filmmys hemma. Inte helt fel det heller! ;)
Nu drar jag och min kille till Grönan tillsammans med min mamma, pappa och min yngsta lillasyster. Varken min kille eller lillasyster vill åka Fritt Fall, men om jag inte lyckas tvinga någon av dem har pappa lovat att åka med mig. YEY!
 
Det ska bli en sjukt kul dag! Har tagit åksjukepiller och är uppladdad inför en massa karusellåkning, adrenalinpumpande (och köande). :D
Gårdagens. Ofixad, uppsatt hår och ready to städa. Jag hämtade ut pass, paket och shoppade lite badrumsgrejer på Ikea.

Jag har blivit HELT kär i ett underbart danskt inredningsmärke som heter Rice. Jag och min lillasyster kunde inte släppa blickarna från alla färgstarka prylar som vi såg i en butik som heter Ladan på Gotland. Jag köpte med mig två söta plastmuggar, plastskedar och tebollar. Färglatt, sött och uppiggande!