31 januari 2012

Ny teckning på G

Teckningar


Antar att det är lite svårt att gissa vem jag håller på att rita redan nu, men ni får nog fler sneakpeaks snart. Jag är nämligen HELT inne i Vampire Diaries så det passar perfekt att rita samtidigt. Gaaah, jag fattar inte hur jag kan ha missat den serien tidigare, den är ju SJUKT BRA!!! ♥

Jag har redan hunnit se till säsong två så jag kommer nog inte kunna slita mig från serien i kväll (förutom klockan 20.00 då det är premiär för Top Model Sverige) ;)

Längre, tätare och fylligare fransar? Ja, tack! Liksom ditt hår mår ögonfransarna bra av en vårdande behandling då och då. Spana in min nyaste skönhetsprodukt på sminkhyllan!

DHC Eyelash Tonic är ett ögonfransserum för längre ögonfransar som ska appliceras vid roten av ögonfransen med borsten varje kväll före läggdags. Proteiner och vitaminer förstärker de befintliga fransarna och ökar tillväxten av nya. Serumet ska göra tunna och spröda fransar kraftigare och mer välmående på fyra veckor.

Det är egentligen ett RIKTIGT dyrt serum. Från cirka 800 till cirka 1 300 kronor för 6,5 ml i svenska butiker. Men just nu har Amazingbeauty en superkampanj där alla som gillar deras facebooksida får köpa serumet för 249 kronor. Efter alla dagliga appliceringar av mascara, eyeliner och ögonskuggor så tycker jag att mina fransar är värd lite lyx! Det ska verkligen bli spännande att se vad produkten ger för resultat, speciellt eftersom jag har rätt höga förväntningar ;)

Använder du något serum eller liknande för fransarna?

31 januari 2012

Details baby!

Dagens outfit


En dos armband, Gothic Black-lackade naglar och xoxo-dubbelring.

Åh vad jag älskar min nya kjol från H&M. Hade på mig den i går tillsammans med en svart tröja och leggings. Det är lätt att piffa upp den slappa looken med detaljer. Förutom det som syns på bilden hade jag stora örhängen och fler ringar på mig. Utan smycken känner jag mig så naken.

Nej nu ska jag sätta igång med skolarbetet. Jag bestämde mig för att vara hemma och plugga i dag istället för att sitta i datorsalen i skolan. Som tur är har jag Adobe Illustrator och Photoshop hemma så jag kan göra allt i lugn och ro här ;)