29 februari 2012

Glossybox februari

Skönhet
Jag hann få min Glossybox februari innan månaden går över till mars. Hämtade ut paketet i dag och är så sjukt nöjd. Vilka fantastiska produkter!

En titt i lådan:
BRAZILIAN PEEL - Facial Treatment
Det är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk. Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanske skönhetsmarknaden.
850kr/4st

EYEKO - Skinny Eye Liner // Orginalprodukt 129kr/8 g
En vaxbaserad penna som ger en mjuk applicering men intensiv färg. Silverhandtaget gör att du alltid har ett bra grepp.

DERMALOGICA - Special Cleansing Gel // Orginalprodukt 365kr/250 ml
Löddrande rengöringsgel avlägsnar snabbt makeup utan att torka ut huden. Den är vattenlösning, tvålfri och ph-balanserad. Hudens naturliga barriärfunktion bevaras.

NUXE - Crème Prodigiuse Anti-Fatigue Moisturizing Cream // Orginalprodukt 250kr/40 ml
Crème Prodigieuse är en dagcreme som ger långtidsverkande fukt och lyster. Den motverkar samtidigt trötthet.

IDUN MINERALS - Lipgloss // Orginalprodukt 169kr/6 ml
En helt ny serie läppglans i nio färger. Naturligare, renare och utan konserveringsmedel. Läppglansen innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja.

Så nu ska jag testa några av de nya produkterna och koppla av med nyaste numret av Solo och Vecko Revyn som älsklingen överraskade mig med i dag. MYS! :D
Här kommer ett efterfrågat inlägg med tips på appar till Android. Ni har fått flera tips på det bästa som App Store erbjuder men nu är det dags att kolla in det bästa på Android Market. Låt oss ta en närmare titt på 10 stycken av mina appar!

Jag har massor av apptips på lager och väldigt många roliga spel som jag ska dela med mig av! Men de tipsen sparar jag till ett senare inlägg ;)
Äntligen har jag en fungerande dator, vilken skillnad! Det firar vi med bilder från måndagens spotting med Luminess och Spot & Tell som höll till på Restaurang Gotland.

Vi var cirka 20 bloggerskor som fick lära oss makeup-tekniken som redan har stora framgångar i USA och England med över 400 000 användare. Istället för att använda bakteriefyllda borstar sprayar man på sin foundation, bronzer, rouge och highlighter med en applikatorpenna. Luminess Airbrush lägger på makeupen som en dimma för ett enastående jämnt resultat. Låter nästan för bra för att vara sant, haha!

Med Luminess Airbrush Tanning uppnår man ett resultat som inte ska gå att skilja på naturlig solbrunhet. Det är dock inte samma sak som spraytaning. Airbrush tanning ska ge ett jämnare och mer naturligt resultat.Det är en ny metod som gör tekniken användbar för både helkroppsbehandling som för spot-applicering. Resultatet kan man njuta av i hela 14 dagar.

Träffade supertrevliga bloggerskor på eventet. Här är Cecilia, Linda och Åsa.

Förutom presentationen och mingel så bjöds det även på dryck och gotländska delikatesser. Yummie!

Med mig hem har jag fått Luminess airbrush som jag ska få prova i två veckor. Därefter ska jag testa Luminess airbrush tanning i lika många veckor. Ska bli så himla spännande! :)

Puss!
P.S Vill du också gå på spottings? Registrera dig gratis på Spotandtell.se.