Januari: Efter nyårsfirande i Umeå flög Simon och jag tillbaka till Stockholm, jag ritade framsidan till en tidning, hade världens finaste naglar (och en massa plugg), jag köpte en HTC Sensation XL, blev fotograferad av Annie, fick en massa fina fanbrev och myste med min prins och bästis.
Februari: Jag köpte en ny dator och mina turkosa klackar, jag var på event med Egoboost och Luminess, visade upp mina bilder och illustrationer till tidningen som vi gjort i skolan, började prenumerera på Glossybox, var på VIP-vakan av Big Brother, gick på möten med samarbetspartners, blev kär i 5D-bio och firade alla hjärtans dag med älsklingen.
Mars: Jag firade två år tillsammans med Simon, träffade Maria Montazami, fixade Louis Vuitton-naglar, fick finbesök av min lillasyster Sanna, hittade en av årets bästa foundations, byggde upp min portfolio, var på Moderna tidskrifters ettårsjubileum, bytte min HTC mot en Samsung Galaxy S2 och sen blev det blev premiär för shorts (även om jag hade nylonstrumpor under).
April: Jag var på bloggfest i Falun, var inbjuden till Vårkalaset på Grönan, var med i en musikvideo, gick på en spotting med Joy, vann en iPad 3, var på Sunsilks Pop-up lounge, kom på tredje plats på ett pokerevent, spelade in en sminkvideo till Beautynista, var på lakritsprovning, gick på en casting och firade påsk.

31 december 2012

Nyårslooken

Shopping/Mode

Gott nytt år världens bästa läsare! :D Hoppas ni tar vara på årets sista dag och inte är för hårda mot er själva om ni skriver nyårslöften! Jag har inte skrivit ner några löften men 2013 ska jag vara snällare mot mig själv och bli bättre på att ta för mig.

Nu ska jag börja förbereda mig inför kvällen. Typ så här kommer jag se ut:
 
Hur ser din nyårsoutfit ut? :)
Näst sista dagen spenderades först med fika på stan med Marilén. Sedan åkte jag, Simon och mina småsyskon till min farmor för middag innan vi drog vidare till bowlinghallen. Som söndagsfinal såg vi en massa filmer med titlar, allt från Poltergeist och The Shining till You've got mail. Det blev en väldigt lyckad och mysig dag! Och denna dag kommer inte bli sämre! ;) ♥