Myser framför tvn med Simon i min nya mysdress. Snart har jag en för varje dag i veckan, haha. Det här är nämligen min fjärde mjukisdress!  Den kommer från inOne. De har för nuvarande tre olika modeller att välja mellan. Jag valde den gråa modellen, tycker verkligen att den är supersnygg!

Ser ni att mitt bloggnamn, Adara, står på dressen förresten? Coolt va!? :D Plus i kanten för att man kan namnge sin dress! ♥

inOnes slogan är "Always Comfy" vilket stämmer. Tighta jeans och kjolar i all ära, ibland är det skönast att bara krypa ner något mer bekvämt som t.ex. en bommullsdress. ;)


P.S Glöm inte bort att tävla om konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym!


Dags för Adaras teckningsskola del 5! Denna gång ska jag visa hur jag ritar en näsa i sju enkla steg.

1. Börja med att skissa upp en näsa. Jag skissar mjuka linjer med en F penna. Jag ritar även upp lite grundlinjer för att se vart ljuset ska vara.
2. Jag skuggar lite mer och med lite mer tryck (använder en 2B), men jag lämnar de ljusa partierna. De linjer som ska vara mörka fyller jag i hårdare med en 4B (t.ex. i näsborren, under näsan, längs med sidan av näsryggen och näsvingarna).
3. Hela området skuggar jag med en stompfer och en avklippt nylonstrumpa.
4. Eftersom mycket av skuggorna försvinner här fyller jag i linjer igen med en 4B och en 6B.
5. Med en svart färgpenna börjar jag fylla i de områden som ska vara mörkast.
6. Jag använder samma teknik igen. Skuggar med stompfer och fyller i med pennor. Jag skuggar dock mer försiktigt.
7. Nu är det dags för slutfinishen! Med ett knådgummi och ett avklippt suddgummi ljusar jag upp de partier jag vill ha som ljusast (t.ex. längst ut på nästippen och längs med näsryggen). Detta för att få nästan att sticka ut lite mer från papperet. Jag fyller i de lite mörka områdena igen med en 2B och 6B. Om blyertsstrecken syns för mycket suddar jag försiktigt ut dem med en stompfer igen. Så fortsätter jag jobba tills jag blir nöjd.

TIPS:
♥ Våga ta i med pennorna! Det är kontrasterna som gör att näsan inte ser platt ut.
Har du ingen stompfer kan du använda en pappersnäsduk, tops, en näsduk eller en avklippt nylonstrumpa.

P.S Jag kommer nog lägga upp en videotutorial också eftersom det var några som ville se en video istället för bilder. ;)

Vad vill ni att nästa tutorial ska handla om?

30 september 2011

Fridas Fredagsfräckisar

HumorÄntligen fredag! För fjärde veckan i rad får Frida underhålla oss med några fräcka skämt.

Var något skämt för fräckt denna vecka?