I dag har jag haft på mig mitt nya linne från Bik Bok tillsammans med en tricotkjol från H&M, leggings från MQ och skinnjacka och fuskpälsväst från Vila.

Skinnjacka och fuskpälsväst är en perfekt kombination! ♥

Nu över till dagens fråga. Jag är sjukt efter med alla kommentarer men även om jag är seg på att svara så brukar jag läsa de kommentarer som kommer in. I dag fick jag en fråga av Maria som jag tänkte besvara i bloggen.

Event brukar jag oftast bli inbjuden till. :)
En väldigt bra sida att gå med i är Spot & Tell. Det är helt gratis att gå med på den sidan och du kan anmäla dig till olika events och upplevelser. Om du fått en plats får du veta det via mejl.

När det gäller publikplatser så brukar jag få mejl med förfrågingar om jag vill sitta i publiken. Det beror på att jag har varit publik så många gånger, haha. Men annars brukar man kunna ansöka om platser på tv-programmets hemsida. Jag är även med i statist.se där det lätt går att boka platser (om det finns kvar) till olika tv-program, m.m.

Några andra råd är att hålla ögonen öppna och anmäla dig till nyhetsbrev från företag som intresserar dig (de skickar också ut inbjudningar till olika events och då är det ofta först till kvarn som gäller). ♥


Jag har precis kommit hem från stan och Mariasvelvetbeauty. Det var underbart att gå på ansiktsbehandling! Förstår inte hur jag bara kan ha gjort det en gång tidigare.

Jag valde att göra en ekologisk ansiktsbehandling där bara naturliga produkter används.

Först gjordes en hudanalys med UV-ljus för att Maria skulle veta vilken hudtyp jag har. Därefter följde rengöring, peeling, massage och en fuktighetsgivande ansiktsmask. Jag fick en mjukgörande kräm i hela ansiktet och en riktigt härlig kräm med c-vitamin under ögonen.

Dessutom fick jag massor av värdefulla tips och råd på hur jag ska sköta min hy. Jag passade även på att köpa en foundation som är speciellt anpassad för blandhy. 

P.S Med appen "Onlinekuponger" (som finns att ladda ned gratis) får du gå på en ansiktsbehandling för halva priset hos Mariasvelvetbeauty. Det är kul att passa på när man väl får rabatt! :)


Två bilder jag tog samma dag som vi flyttade till Flemingsberg. Det var en söt liten skogsdunge bredvid en parkering så jag passade på att ta fram kameran.

På tal om något helt annat, så ska jag på en ansiktsbehandling hos Maria Velvet Beauty nu.
Jag har faktiskt bara varit på ansiktsbehandling en gång tidigare, men det var väldigt avkopplande. Så ser fram emot att bli ompysslad igen, haha.

Vi hörs när jag kommer hem igen! :)
Puss!