Vi har precis kommit hem från eventet med Spot and Tell! Det var hur trevligt och mysigt som helst. Jimmy Schönning, inredare i Äntligen Hemma och Patrik Drysén, produktspecialist och städexpert för Volta fanns på plats för att tipsa och inspirera oss. Med oss hem fick vi varsin goodiebag! :)


I Goodiebagen: ♥ Klassiskt pepparkakshus - ANNAS ♥ En dammsugarpåse - s-bag.com (de var sex stycken som vann varsin dammsugare frpn Voltas. Haha jag hade också velat vinna!) ♥ 4x Air fresheners - Electrolux ♥ En apelsin ♥ En söt påse med nejlikor

Eftersom det är första december i morgon kommer ni få se vad som finns i första luckan i min bloggjulkalender. Håll utkik i morgon bitti. ;)

P.S Fler bilder från spottingen kommer senare!

30 november 2011

Event med Spot & Tell

Nöje


En bild från IsaDoras pressvisning. Foto: Natalie Demirian

Snart ska Simon och jag ta tåget till stan. Genom Spot and Tell ska vi på en spotting med fokus på julens traditioner! Vi kommer att få se hur man kan inreda och dekorera fint inför julen. Det kommer även bjudas på på god mat och dryck. Berättar mer om spottingen senare! ;)

Puss!

30 november 2011

Killens önskelista

Nöje


Här är min killes önskelista! Jag tänkte att jag kunde dela med mig av den i bloggen också. Kanske hittar ni inspiration till vad ni kan köpa till era pojkvänner/bröder/pappor eller killkompisar. 

Senare i veckan kommer det upp ett inlägg med killpanelen. Då tar Adara Magazine reda på vad fler killar önskar sig i julklapp! ;)