Om du på ett billigt sätt vill pimpa upp kläder, väskor eller skor så är det jättesmart att köpa en liten påse med nitar. Mina nitar köpte jag på Panduro för ca 20kr.

Innan jag fortsätter pimpa min röda väska ska jag passa på att gratta min älskade lillasyster även på bloggen. Sanna fyller nämligen hela 16-år i dag! GRATTIS SANCHI!! ♥Du vet att mitt paket kommer i morgon eller på måndag. ;)

Dagen till ära, jag måste visa er ett av mina favoritklipp med lillasystern. Hon är så himla duktig på att sjunga!

En video med min lillasyster (till vänster) och Emelie (till höger).

Visst är de duktiga? ;)Tack till alla som var med och tävlade om ett smycke och tack till Bstore.se som sponsrade priset! Det var väldigt svårt att välja ut vilka som skulle vinna, men här har ni dem: de tio lyckliga vinnarna av varsitt smycke! :)

Vit hjärtformad ring med bling:
- Annika - trebarnsmorsan med fyra barn
- Essa

Svartsilvrig ring:
- Sara
- Sandra (eftersom du inte har någon blogg har jag mailat dig - kolla mailen!)

Svart hjärtformad ring med bling:
- Alex
- Frida

Ring "guldkotten":
- Linh to Phuong
- Malin

Svart armand "dubbelkulan" :
- Care69
- Ingrid Hyttsten

Stort grattis till er alla! Skicka namn + adress till adara.blogg@gmail.com! ♥

Det har nästan varit lite för mycket tävlingar i mars, men nu är alla tävlingar avslutade. Är ni less på att tävla eller ska jag lägga upp fler tävlingar nu i april? ;)


Jag har alltid beslutsångest när jag ska välja kläder på morgonen. I morse klädde jag mig så här först, med mitt nya linne från Monki och en fejkpälsk från H&M över.

Men det hela slutade med att jag gick till skolan i en helt annan outfit. Jag vågade helt enkelt inte ha på mig min päls.

Kan man ens gå med päls till skolan?
Eller ska man spara sånt till fester? Vad tycker ni? :P