Det var länge sen jag bodde på ett hotell i Sverige. I juni var jag och Simon dock på en weekend i Skedvistrand. Det är härlig med lite vardagslyx ibland!

Vad ska du göra den tid som är kvar av sommaren? Om du har tänkt övernatta på ett svenskt hotell har du kommit till rätt inlägg. På Hotellkatalog.nu kan du söka och jämföra hotell i Sverige. Du kan också kommentera och lägga till hotell. Du hittar allt från större hotell till vandrarhem som användare själva postat. Detta skiljer sajten från andra vanliga hotellsajter.

Det var länge sen jag övernattade på ett svenskt hotell, men jag tyckte att det var en smart sajt att dela med sig av. Kanske har du ett hotellbidrag som kan göra hotellkatalogen ännu bättre? :)

I dag finns nästan 4 000 svenska hotell listade på sajten samt annan matnyttig information och tips.

Har du tips på ett bra svenskt hotell? ♥

Vi får se om jag kommer kunna uppdatera något när jag är i Holland. Jag tänkte i alla fall göra i ordning lite tidsinställda inlägg så att ni fortfarande har en anledning att klicka in här. ;)

Skulle ni vilja läsa om något speciellt? Mer tips på appar, filmer, photoshoptips, humorinlägg m.m? Vad vill just DU läsa om? De bästa förslagen genomför jag att jag länkar till dig om du har blogg.

Simon och jag åker till Amsterdam på tisdag, så det är en del vi måste hinna fixa i dag och i morgon. Vi ska bland annat hinna packa, städa, tvätta och diska. Ni vet allt sånt man verkligen ser fram emot? haha

Lite småfix på två teckningar och två designer måste jag också hinna göra. På tal om det så måste jag verkligen organisera upp det här med att göra designer och teckningar. Jag ska börja ta betalt för hälften innan samt göra en riktigt prislista. Men först får tankarna vara riktade mot Amsterdam! Jag längtar så galet mycket efter att få åka utomlands igen! Vi var i och för sig i Milano i början på juni men det är alltid lika pirrigt att åka till ett nytt land. Amsterdam är som Simons andra hemstad så det känns lite tryggare att åka dit än till Milano t.ex, som ingen av oss varit i innan. Simon har till och med fixat så att vi ska få skjuts från flygplatsen till hans farmor. Wiii!


Holland är känt för sina tulpaner, men här är något helt annat än tulpaner. Något annat än riktiga blommor också. Jag har nämligen ändra färgerna på blommorna med Nyans/Mättnad i Photoshop. Skulle ni vilja få lite Photoshoptips?

Orginalbilden.

Har ni önskemål på inlägg som ni vill läsa nästa vecka? ♥

Jag har nu provat mitt Beauty Angel Makeup Kit - Purple! Det söta makeup kitet är perfekt att ha med i handväskan. Det följer med en applikator och en inbyggd spegel så att du lätt kan applicera när du vill. Ögonskuggan sitter rätt bra och färgerna är fyllda med skimmer.

Detta blir pefekt att ha med i handväskan till skolan i höst. :)
Dessutom är ju förpackningen bara för söt! ♥