Tillsammans med Bstore.se anordnar jag nu en tävling där hela 10 stycken har chansen att vinna ett smycke. Det finns två av varje smycke på bilden ovan.

Info om smyckena:
- Vit hjärtformad ring med bling
- Svartsilvrig ring
- Svart hjärtformad ring med bling
- Ring "guldkotten"
- Svart armand "dubbelkulan"


REGLER:
- Skriv "jag är med" i en kommentar.
- Motiera vilket smycke du HELST vill vinna på bilden ovan. Max två meningar!


Jag blir extra glad om du:
- Länkar till tävlingen och BijouterieStore i din blogg.
- Ställer en fråga till mig på Bloggsvar
- Följer mig via Bloglovin/Gillar min blogg på Facebook.

Tävlingen pågår till 29 mars kl. 23.59.
Jag och domarpanelen väljer därefter ut 10 stycken lyckliga vinnare.
LYCKA TILL!
Tävlingen är avslutad, vinnaren presenteras snart!

Det här halsbandet har blivit en av mina favoriter av de jag fick hem från Bijouteriestore förra veckan.

Halsbandet heter "leopardhuvudet" och kan bli ditt för 69:-.
Jag vet att jag utlovade en maffig tävling förra veckan i samarbete med BijouterieStore. Men tävlingen kommer upp ikväll istället. Don't miss it!

PUSS

I helgen köpte vi inte bara massvis med saker på IKEA, vi var även förbi Media Markt och och köpte lite nya tillbehör till våra Macbooks.

En av de största nackdelarna med Macbook är att USB-portarna sitter bredvid varandra. Jag förstår inte riktigt hur de tänkte. Eftersom jag har ett mobilt bredband kan jag inte koppla in någon annan USB samtidigt.
Som tur var finns det en lösning på problemet. Bazoo USB HUB fixar det. Dessutom kan man nu koppla in flera saker samtidigt.

Sitter du mycket med din laptop i knäet? Då är Logitech cooling pad perfekt för dig! Den har nämligen en inbyggd fläkt som drivs via ett USB-minne. Nu slipper vi den brinnande känslan i benen. COOLT!

En extern hårddisk från Acer köpte jag också. Eftersom jag kommer plugga Journalistik och Multimedia i tre år tänkte jag att det var lika bra att köpa en extern hårddisk på en gång. Det lär behövas när man jobbar mycket med fotografier och rörliga bilder.

Laptop cleaning system är något som alla datoranvändare behöver ha. Hur fräscht blir det egentligen mellan tangenterna? På min vita Macbook syns alla fettiga fläckar och annat äckligt direkt. Nu kommer datan bli skinande ren igen - woho!


BLOGG. Det är helt sjukt att jag ens kan sitta här och skriva. IKEA-kartongerna och de gamla möblerna är överallt, liksom sakerna som var inne i skåpen. Jag hör av mig när vi fått mer ordning i rummet. Om jag nu kan kliva upp härifrån, haha. ♥