Har en jättetrevlig nyår med kompisar och Simon. Vi har käkat god mat, spelat Lips och ska nu dra vidare. Hoppas ni också har en underbar nyårsafton! Gott nytt år!! :D
Puss


SEPTEMBER
Jag var på manikyr på Östermalms Hudvårdsklinik, intervjuade Christina Wenngren, nya säsongen av Idol drog igång och jag hejade på Moa, jag lade upp tredje och fjärde delen i min teckningsskola, efter en casting fick jag  rollen i musikvideon Lucifer av Twins Crew, vi hade fotojournalistik i skolan (till min stora glädje!), skräckfilmsmusikvideon spelades in, min lillasyster Sanna var på besök, vi hade ännu ett roligt delmoment i skolan: videojournalistik, jag och Natalie besökte Riksdagen för att göra vårt tv-inslag och vi var på VIP-kväll med Sofis Mode på Vero Moda.


OKTOBER

Vi flyttade från Salem till Flemingsberg, min Justin Bieber-teckning blev klar, vi såg What's Your Number på bio, Simon och jag åkte på ett event med Spot & Tell och Kungsörnen, vi fotades på Modellfabriken, storshoppade på IKEA, var på eventet "Länge leve brösten" med Chartis och Tampons for free, var på ansiktsbehandling hos Marias Velvet Beauty, Elin och mamma kom på besök, jag satt uppe nästan hela natten med en hemtenta och vi var publik till Big Brother Norge.


NOVEMBER
Jag var på spotting med Spot & Tell och Nespresso, testade mina nya lösögonfransar, testade macarons för första gången, fick hem mina visitkort, fotade en massa till vår tidskrift i skolan, fick hem den bästa bloggvinsten (en Nespresso lattisima+), fotade Olle Waller, blev utvald att testa Sony Nex-5N i Blogg.se's bloggpanel, tog med mig Natalie till Isadoras pressvisning, testade årets julklapp, vann 1 000 kronor på Fargadelinser.com och åkte på en spotting där Jimmy Schönning, inredare i äntligen hemma och en produktspecielist från Volta fanns på plats för att tipsa och inspirera oss.


DECEMBER
Jag fotar fina Malin till tidskriften, det blir en shoppingdag på stan med min lillasyster och Simon, jag gör en illustration i Photoshop, fotar Fredrik Wikingsson, går med Simon på Blogkeens julmingel, sedan bär det av till Årets julfest, jag vinner en Jetmaxx Dust & Gone dammsugare, jag fyller år och får en massa fina födelsedagspresenter och testar clip-ons för första gången. Vi har en underbar julafton, äter massa gott och shoppar på mellandagsrean. De sista timmarna av året spenderar Simon och jag med kompisar. Vi ska laga mat tillsammans och sedan blir det nog utgång. Kanske firas tolvslaget med en kyss? ;)

2011 har i korta drag varit ett underbart år! Jag hoppas att 2012 blir lika bra om inte ännu bättre!
GOTT NYTT ÅR!

MAJ
Vi hade klassfest, skrev en riksartikel i skolan, jag sista-minuten-pluggade inför en tenta, invigde min svarta långklänning, Simon och jag åkte upp till Umeå, pappas jobb hade ett trevligt 50-års jubileum, jag började min praktik på TV4 Nyheterna Umeå och fick göra massa roliga inslag som reporter (roligaste praktikplatsen någonsin!), jag fixade hårförlängningen hos MissKid, vi åkte hem till Stockholm och då var det dags för radiojournalistik i skolan och jag blev en lycklig ägare till ett Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm objektiv som älsklingen köpte till mig.


JUNI
Simon och jag tog ett weekendtrip till Milano, shoppade en massa, jag hade coola lösnaglar och var beroende av iPhonespel, Simon och jag åkte på en bloggresa till Skedvistrand för en helg, det blev en trevlig midsommar med god mat och snaps, vi åt massa jordgubbar, jag lurade folk att jag hade en riktig tatuering, jag blev en LYCKLIG ägare till en Nikon D700, råkade förstöra min teckning på Kenza och åkte till Skansen för första gången i mitt liv.


JULI
Jag åkte till Gröna Lund för första gången, shoppade en massa (bland annat årets smartaste sminkförvaring), älsklingen fyllde 19 år, sista Harry Potter filmen kom ut och jag grät, jag träffade en personal shopper, fixade finfina naglar, började med Adaras teckningsskola, hittade årets bästa mascara och Simon och jag bokade en resa till Holland.


AUGUSTI
Simon och jag åkte till Amsterdam och hälsade på Simons mormor, Simon sken av lycka när han fick käka den holländska delikatessen med sill, saltgurka och lök, vi var publik till Parlamentet, vi bilade upp till Umeå, hälsade på mormor och morfar, körde fyrhjuling, klappade älgar på Älgfarmen, var på bilbingo, ett av mina inlägg syntes för första gången på framsidan på blogg.se, höstterminen drog igång och Simon överraskade mig med ett par Dr. Martens.