En låda full med klistermärken från stickit.se. Det hämtade jag ut på posten igår! :D
Visst blev de snygga? Min logga är upptryckt på nästan 150 stycken olika stickers och dekaler. Det är helt perfekt när man vill marknadsföra sig själv!

Några klistermärken är speciellt anpassade för iPhone. En av de större dekalerna tänkte jag klistra fast på bilen om jag lyckas övertala min kille att pryda bilen med något rosa. ;)

Jag ska sätta fast stickers på min macbook, termosmugg, kollegieblock m.m. Självklart får ni se hur allt blev senare! :)

I det andra paketet jag hämtade ut igår fanns produkter från Hälsa24 som jag vunnit i en tävling på Lovisas blogg. Sweet! Det ska bli kul att testa!


Nu ska jag dock börja göra mig i ordning. Jag sitter fortfarande i morgonrock, haha. ♥
PUSS

I kväll blir det valborgsfirande, födelsedagsfirande och klassfest på samma gång. En söt tjej från klassen har bjudit in alla och Simon fick också komma. :) Nu ska jag ta en långdusch och sen blir det en ansiktsmask från Montagne Jeunesse!

Bättre sent än aldrig. Nu har Simon och jag tagit fram en vinnare av en tandblekningstandkräm från BrilliantSmile. Vinnaren är Sofie! Grattis!
Maila din adress till adara.blogg@gmail.com så skickar jag tandkrämen till dig! Tack till alla som var med och tävlade! ♥♥

Vad tycker ni, ska jag tävla ut en till tandblekningstandkräm? :)

Vinnaren av veckans intervju är bloggerskan Wiilow. Hon frilansar som fotograf och älskar allt som har med foto att göra. Sminka, designa och inreda hör också till hennes intressen. Nu svarar Wiilow på fem snabba frågor om allt från vilken trend hon skulle starta i sommar till vad som driver hennes bloggande.


1. Om du startade en trend i sommar, vad skulle det vara?
– Om jag fick starta en trend i sommar så skulle det vara blommiga och färgglada "poppis" jeans, träskor och pannband och inga handväskor utan tygpåsar som gick i den gula tonen.

2. Du tar väldigt vackra bilder, vart hittar du inspirationen när du fotar och redigerar?
– Tack så jättemycket.  Jag får inspiration från mina inre tankar och känslor. Jag funderar och tänker mycket och på så sätt ser jag hur fotografiet ska se ut. De är svårt att förklara. Någon gång har jag fått inspiration från tidningen close up.


Vackra och kreativa bilder pryder Wiilows blogg. Klicka på bilden för att komma direkt till hennes blogg (öppnas i nytt fönster).

3. Vilken var din favoritfilm som barn?
– Alla Astrid Lindgrens filmer! Ska jag välja en så är det absolut Pippi Långstrump. Jag kunde kolla på samma film flera gånger på raken. Sedan tyckte jag väldigt mycket om filmen ET.

4. Hur ser den perfekta sommaren ut för dig?
– Min perfekta sommar skulle vara att ha en sommarstuga nära vattnet där hela sommaren skulle tillbringas. Jag och Milton (min son) och vänner skulle bada, fiska, grilla och njuta av den vackra naturen som fanns runt om. Varje morgon skulle vi äta färska jordgubbar som jag och Milton odlat i vårt land. Vi skulle ta långa cykelturer med fikakorgen. Att komma bort från staden ut på landet vore den absolut bästa sommaren.

5. Vad driver ditt bloggande?
– Mina underbara läsare, utan dem skulle jag inte ha utvecklas. Utan läsare vore det inte lika kul att dela med sig. Det är roligt att få sån fin respons.