Har ni sett filmen Trollkarlens lärling på bio än?
Om inte, gör det inte. I alla fall inte på bio.
Alla trailers till filmen har verkligen fångat mitt intresse och förväntningarna var höga. Men när jag väl satt där i biomörkret kände jag hur en våg av besvikelse sveptes över mig.

För det första tycker jag att Jay Baruchels karaktär Dave var alldeles för töntig, om man nu får säga så?
För det andra förstördes filmen av misslyckade försök till skratt i publiken. Det hade varit en mycket bättre film om den hade gjorts mer seriös tycker jag personligen. 
 
Det enda som gjorde filmen sevärd var Nicolas Cage, hade inte han varit med hade filmen sugit rent ut sagt.

Affischen samt trailers till filmen fångar verkligen mitt intresse. Jag älskar nämligen det mesta som har med magi att göra och filmer där "utvalda personer som ska rädda världen" är med i. 
Men förväntningarna krossades. 

Betyg: 
 
Det som gör att filmen ändå får så här högt betyg är att det faktiskt är en film om magiker (det borde göras fler) samt att Nicolas Cage ändå är rätt så bra.

Även om filmen inte riktigt föll mig i smaken så har jag haft en riktigt trevlig dag med Simon, Robin, Sanna och Emelie. Så tack till er! :)

Har ni sett filmen?
Finns det några filmer som du tycker ha varit till din besvikelse?

Just nu befinner vi oss i en liten stuga längre in i landet. Efter en natt hos Sannas kompis familj bor vi nu hos Robins farmors bror och hans fru. Det är verkligen supermysigt!

typ så här bra blir bilderna när ljuset är grått ute... lagom korniga och röda.

Vi har sprungit runt i lilla Gävle centrum idag och kollat på kläder m.m. Simon fortsatte såklart att skämma bort mig. Jag fick ett fin blå kofta och ett svart linne. xO Som tur var, var kläderna på rea i alla fall!

Skorna på bilden är också relativt nya, Henri Lloyd skor... shiiiit... ni kan ju gissa vem som gav mig dem!? ;)

Den här bilden togs för ca en halvtimme sedan då vi höll på att bädda sängen. Robin och Simon är tighta barndomsvänner som ni kanske ser? hihi

Imorgon ska vi nog träffa Sanna och Emelie igen.
Vad ska ni hitta på i helgen?

Just nu ligger jag på en madrass på ett golv i en jättemysig och fin stuga nära havet. Vi sover fem stycken i samma rum och gamla barndomsminnen från bland annat scouterena kommer över en. haha

Vi har hunnit vara inne i stan och äta på Tex mex restaurangen, hälsat på Simons moster och hennes familj samt lär mig hela alfabetet på teckenspråk. Score!


Utsikt mot havet är inte att underskatta.


På en mexikansk restaurang i Gävle. Hattar i samma tema var ett måste.


Robin bjöd på mat och jag beställde en Grillad BBQ kycklingsallad som var supergod!♥

Robin och Simon beställde varsin Taco Plate som också såg riktigt god ut.

Senare på kvällen njöt vi av havsutsikten... puss puss...


Imorgon väntar nya äventyr, hihi. God natt!