Hej!
Här kommer en snabb uppdatering innan läggdags.
Har haft en rätt lugn kväll efter att ha jobbat hela dagen. Är riktigt trött så ska bli skönt med helg!

Jag och Simon ska nog till Micke och Golap på lördag och grilla, det ska bli supermysigt!
Imorgon blir det eventuellt bio. Hur ska ni fira Valborg?

Just ja, ska förresten på casting till en kortfilm på lördag. Ska bli riktigt spännande!

Nej nu ska jag ta och hoppa i duschen, vi hörs!

Just ja, minns ni de där slingorna man satte in i håret när man var liten? Jag satte in två röda slingor i håret för någon dag sedan, jag vågade till och med gå ut offentligt med dem. 

Modig eller vad säger ni?
Lite "emo" kanske, men det ser iaf snyggt ut. Nu ska jag gå ner till köket och steka mig ett par ägg, ska bli jätte gott, tänkte käka dom i duschen..smarigt va?? Men nu ska jag ner, vi hörs imorgon, god natt Ida <33
(Baha blir nog aldrig en bloggare.. )

Update:
Har nu duschat och såg att min lilla älskling passat på att knappa lite på tangentbordet medan jag var borta, som ni kanske märker. xD  

Ett tips jag fick av mamma: 
Gå till Guldfynd och säg "Jordgubbe" i kassan. 
Först kommer kassapersonalen verka lite oförstående men sedan kommer de haja till och sedan böja sig ned under disken och med ett leende plocka fram en liten jordgubbe. 
Denna kan du glatt stoppa i väskan GRATIS.

Mer information om jordubben hittar du här.  

Jag hann skaffa mig en jordgubbe innan jag åkte hem från jobbet idag. De delade dessutom ut goodiebags i gallerian intill jobbet. Värt!

Annars har jag inte haft så mycket annat för mig än jobb och lite plugg idag.
Fick ett roligt samtal från ett café i Umeå som frågade om jag inte ville ställa ut min konst där.
Men jag var tyvärr tvungen att tacka nej till att ställa ut om tre veckor, det skulle jag omöjligt hinna. Men det blir eventuellt en utställning i sommar! ♥

Denna tavla ställde jag ut på Hamnmagasinet i Umeå, min första utställning, min första oljemålning. Olja på duk, målad 2007. Det är ett motiv från filmen 300.

Nej nu ska jag skynda mig isäng! 
Hej hopp! 

Gyrobollen Powerball tränar upp handleder, armar, axlar och fingrar samtidigt som du har riktigt kul!
Det är ett väldigt populärt träningsredskap bland allt från golfspelare till datanördar.

Vill du undvika musarm, träna upp muskulaturen eller bara ha lite rolig träning så är Powerball definitivt något för dig.

Till en början var jag själv rätt så skeptisk då jag aldrig testat en gyroboll tidigare och inte alls förstod hur den skulle fungera.  
Men jag måste säga att Powerball definitivt överträffade mina förväntningar.

"Efter att ha startat Powerball och satt den inre sektionen i rörelse håller du bollen i handen och gör cirkelrörelser med handleden. På så sätt håller du igång och ökar rotationen. På grund av centrifugalkraften blir det svårare och svårare att hålla hastigheten ju snabbare den roterar."

Det är verkligen roligt att träna med Powerball då det faktiskt blir svårare och svårare att hålla hastigheten. Gyrobollen tyngs ned och det känns nästan som att den ska flyga iväg. Det blir bara roligare och roligare att försöka hålla kvar den så länge som möjligt!


Bilden ovan: Så sätter du fart på din gyroboll och kommer igång med rolig och effektiv träning!


Powerball är verkligen ett bra och spännande träningsredskap!
Jag, Simon och Victor slåss ibland om gyrobollen för att se vem som kan hålla ut längst. 

Du hittar den hos Coolstuff i tre olika varianter. Utan lysdioder och display (som jag har), inbyggd räknare, samt en med inbyggd räknare och lysdioder. Med den inbyggda räknaren kan du hålla koll på hastigheten och kommer säkerligen vilja slå dina egna rekord!

Det effektiva träningsredskapet hittar du här: http://www.coolstuff.se/Powerball

Som bilden till vänster ser förresten jag ut idag... typ.. Don't mind den fula posen, men jag tog bara ett kort med min kamera!
Efter detta blogginlägg ska jag nog försöka hinna med lite plugg också. Det blir säkerligen en liten paus med Powerballen dessutom! Thihi
Sen har jag lovat mig själv att gå isäng tidigt, jag ska upp klockan 06.00 imorgon igen!